VIDIMO SE NA KLIZANJU!

Ne propustite odličnu zabavu uz omiljenu zimsku aktivnost.

Zimske radosti najviše vesele najmlađe, ali uvjereni smo da ih vole i oni stariji, djeca u duši koja se razvesele već na prve znakove zime. Jedna od omiljenih zimskih aktivnosti mnogima je klizanje – svojim posjetiteljima i susjedima približavamo ovaj vid zabave iz sezone u sezonu i uživamo u radosti naših klizača.

Sve vas koji volite klizanje, ali i one koji još nisu imali priliku klizati, a to jako žele, pozivamo na naše klizalište na kojemu akcije nikada ne nedostaje. Dobra atmosfera, škola klizanja za najmlađe i bogat popratni sadržaj, garantiraju vam odličan provod.

Ako nemate klizaljke, za sve smo posjetitelje osigurali najam klizaljki, a želite li umijeće klizanja na ledu naučiti od profesionalaca, priključite se našoj školi klizanja. U pauzi od škole i vrtića, klizanje će vašoj djeci biti odlična rekreacija, a odvažite li se i sami za pokoju akrobaciju na ledu uz dobru glazbu i društvo, zabava vam je svakako zagarantirana.

Odlična lokacija garantira vam jednostavan pristup – bez gužve i gradske vreve, s osiguranim parkingom tik do klizališta, na svoju omiljenu aktivnost stići ćete jednostavno iz svih dijelova grada i okolice. Posjetite klizalište centra Supernova Garden Mall i uživajte u zimskim radostima.