Hoću knjigu | Garden Mall | Supernova

U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Modni dodaci
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Modni dodaci

Hoću knjigu je najmaštovitije mjesto u shopping centru Supernova Garden Mall

Mjesto za sve prave knjigoljupce i one koji odabiru svijet mašte nalazi se u knjižari Hoću knjigu koja se smjestila na prvom katu shopping centra Supernova Garden Mall. Tijekom godine knjižara Hoću knjigu pretvara se u zanimljive svjetove posvećene najvećim knjiškim junacima poput Harry Pottera, Spidermana, Jon Snowa i slično.

Na policama knjižare pronaći ćete najpoznatije naslove bilo da ste ljubitelji beletristike, krimi romana, ljubića, stručne literature, knjiga za djecu i mlade ili neke od najslavnijih književnih remek djela. Osim što u knjižari možete pronaći svoju novu književnu destinaciju, možete pronaći i odličan izbor poklona za svoje najdraže. U darovnom asortimanu možete odabrati između zanimljivih dodataka za čitanje, brojnih modnih dodataka, šalica, čaša, tekstila, igračaka i slično.

Neka knjiga bude vaš izbor bilo da želite provesti opuštajuće trenutke u čitanju na plaži, pod dekicom, u prirodi ili na balkonu. Hoću knjigu će postati vaše omiljeno odredište za bijeg os svakodnevnih obaveza.

Knjiga kao bogatstvo iskustva

Nije potrebno posebno naglašavati koliko nam knjige mogu obogatiti život i promijeniti stavove, gledišta na neka situacije i donijeti nam potpuno nova iskustva. Čitanje je zbilja pohvalna navika, a uz napredak tehnologije knjige su nam dostupnije nego ikada. Iako postoje brojne digitalne verzije većine knjiga, onaj osjećaj držanja knjige u ruci te osjet njenog mirisa i dalje ima svoju posebnu karakteristiku. Tiskana izdanja knjiga nose nostalgičnu notu, imaju svoj šarm i predstavljaju toplinu trenutka. Upravo ljubitelji dobrog štiva, posebnih tiskanih izdanja i brojnih kolekcija, odabiru knjižaru Hoću knjigu kao svoje omiljeno odredište za pronalaskom najnovijeg naslova. U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu je popularni lanac knjižara koji u svojoj ponudi ima najveći i najbolji izbor iz bogatog svijeta knjiga i papirničkog asortimana. Svi knjigoljupci mogu uživati u sjajnom izboru brojnih naslova, pisaćeg pribora, igračaka, udžbenika, darovnog programa i brojnih drugih zanimljivih artikala. Među knjigama očekuju vas brojni svjetski naslovi, domaći autori i najpopularniji žanrovi uz odlične cijene. U knjižari Hoću knjigu možete pronaći i odjel multimedije koji vam nudi sjajan izbor iz svijeta glazbe, filma, gadgeta, ulaznica za koncerte i slično.