Hoću knjigu | Zagreb Garden Mall | Supernova

U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Modni dodaci i nakit

Hoću knjigu je najmaštovitije mjesto u shopping centru Supernova Garden Mall

Mjesto za sve prave knjigoljupce i one koji odabiru svijet mašte nalazi se u knjižari Hoću knjigu koja se smjestila na prvom katu shopping centra Supernova Garden Mall. Tijekom godine knjižara Hoću knjigu pretvara se u zanimljive svjetove posvećene najvećim knjiškim junacima poput Harry Pottera, Spidermana, Jon Snowa i slično.

Na policama knjižare pronaći ćete najpoznatije naslove bilo da ste ljubitelji beletristike, krimi romana, ljubića, stručne literature, knjiga za djecu i mlade ili neke od najslavnijih književnih remek djela. Osim što u knjižari možete pronaći svoju novu književnu destinaciju, možete pronaći i odličan izbor poklona za svoje najdraže. U darovnom asortimanu možete odabrati između zanimljivih dodataka za čitanje, brojnih modnih dodataka, šalica, čaša, tekstila, igračaka i slično.

Neka knjiga bude vaš izbor bilo da želite provesti opuštajuće trenutke u čitanju na plaži, pod dekicom, u prirodi ili na balkonu. Hoću knjigu će postati vaše omiljeno odredište za bijeg os svakodnevnih obaveza.

Knjiga kao bogatstvo iskustva

Nije potrebno posebno naglašavati koliko nam knjige mogu obogatiti život i promijeniti stavove, gledišta na neka situacije i donijeti nam potpuno nova iskustva. Čitanje je zbilja pohvalna navika, a uz napredak tehnologije knjige su nam dostupnije nego ikada. Iako postoje brojne digitalne verzije većine knjiga, onaj osjećaj držanja knjige u ruci te osjet njenog mirisa i dalje ima svoju posebnu karakteristiku. Tiskana izdanja knjiga nose nostalgičnu notu, imaju svoj šarm i predstavljaju toplinu trenutka. Upravo ljubitelji dobrog štiva, posebnih tiskanih izdanja i brojnih kolekcija, odabiru knjižaru Hoću knjigu kao svoje omiljeno odredište za pronalaskom najnovijeg naslova. U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu je popularni lanac knjižara koji u svojoj ponudi ima najveći i najbolji izbor iz bogatog svijeta knjiga i papirničkog asortimana. Svi knjigoljupci mogu uživati u sjajnom izboru brojnih naslova, pisaćeg pribora, igračaka, udžbenika, darovnog programa i brojnih drugih zanimljivih artikala. Među knjigama očekuju vas brojni svjetski naslovi, domaći autori i najpopularniji žanrovi uz odlične cijene. U knjižari Hoću knjigu možete pronaći i odjel multimedije koji vam nudi sjajan izbor iz svijeta glazbe, filma, gadgeta, ulaznica za koncerte i slično.