Mobia | Zagreb Garden Mall | Supernova

Kvalitetne maskice, folije i druga zaštitna oprema čuvat će vaš mobitel od brojnih oštećenja i tako mu produljiti vijek trajanja.

Mobia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Mobia maske za mobitel u centru Supernova Garden Mall

Ako vaš najdraži ljubimac uz kojeg provodite najviše vremena nije ni pas ni mačka, već mobitel, masku koja će ga štiti od grebanja, udaraca i vremenskih uvjeta pronađite na štandu trgovine Mobia u prizemlju centra Supernova Garden Mall. Kupili ste novi mobitel i naravno ne želite da vam već nakon par dana izgleda kao da ga imate nekoliko godina.

Svoj Samsung, iPhone ili Huawei zaštitite najmodernijim maskama na tržištu koje će ga čuvati od povremenih padova, grebanja ključeva ili kiše koja vas je uhvatila nespremne. Na štandu trgovine Mobia pronađite veliki izbor maskica i dodatne opreme za svoj smartphone svjetski popularnih brendova. Neka vaš mobitel nosi Guess, Ferrari, Karl Lagerfeld, Disney, Adidas ili Star Wars modnu kombinaciju.

Osim maskica za mobitel, Mobia nudi i dodatke i zaštitu i za vaš tablet. Ako se ne možete odlučiti čime opremiti svog mobilnog ljubimca, stručno i ljubazno osoblje u tome će vam pomoći. Želite li garanciju kvalitetu za svoj mobitel, s povjerenjem se obratite trgovini Mobia u centru Supernova Garden Mall.

Bogata ponuda planetarno popularnih maski poznatih svjetskih brendova

Kada kupimo novi mobitel, želimo ga što dulje održati novim. Kaljeno staklo za ekran, vodootporna maskica, zaštitna folija, torbica - kupit ćemo sve što je na tržištu kako bi naš omiljeni pomagač preživio padove ili ogrebotine. Odličnu zaštitu, ali i ukrasnu maskicu za svog mobilnog ljubimca pronađite u trgovini Mobia čija je glavna specijalnost prodaja dodataka za smartphone uređaje ili tablete. Nude garanciju, kvalitetu i najveći izbor dodataka za vaše pametne telefone. 

Mobia u svojoj bogatoj ponudi nudi planetarno popularne maske poznatih svjetskih brendova poput Ferrari, Mercedes-Benz, BMW, Guess, Disney ili Karl Lagerfeld čiji su i ekskluzivni zastupnici i distributeri. Svoju ponudu svakodnevno nadopunjuju pa tako uvijek možete naći novu zaštitnu masku za vaš iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi ili Honor mobilni telefon.

Zaštite svoj telefon od mogućih oštećenja uz kaljeno staklo koje štiti ekran u slučaju pada ili uz zaštitnu foliju koja sprječava grebanje ekrana.

Punjač koji će vam stajati u automobili ili u torbi kao rezerva za dane kada imate posla preko glave, pronađite u trgovini Mobia koja uz maskice za mobitel nudi i kablove te ostale dodatke. Ljubazno i uvijek dostupno osoblje na usluzi vam je prilikom odabira najboljeg dodatka za vaš omiljeni mobitel te će vam pomoći riješiti nedoumicu vezanu za vaš mobitel.