dm | Zagreb Garden Mall | Supernova

Svoju omiljenu dekorativnu i preparativnu kozmetiku, asortiman za bebe i djecu te proizvode za kućanstvo potražite u trgovini dm.

dm

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Sve na jednom mjestu uz trgovinu DM u centru Supernova Garden Mall

Uz brzi tempo svakodnevnog života, trgovina koja ima sve na jednom mjestu idealno je odredište svih nas koji se utrkujemo s vremenom. Sve na jednom mjestu za kućanstvo i higijenu cijele obitelji pronađite u trgovini DM u centru Supernova Garden Mall.

Posjetite prvi kat najvećeg shopping centra u zagrebačkoj Dubravi i pronađite sredstva za čišćenje kupaonice, kuhinje ili podova na bazi octa za očuvanje okoliša i sigurnost vaših beba, toaletni papir i papirnate ručnike kojih nikada dosta, deterdženta za pranje rublja u kapsulama, gelu ili u obliku praška, kao i hranu za vaše pse, mace ili ostale kućne ljubimce. U trgovini DM pronađite sve što vašoj bebi treba za njegu osjetljive kože poput dječjeg šampona, krema za pelenski osip, kao i pelene za sve uzraste. 

Opremite se šamponom za suhu kosu, regeneratorom za volumen, bojom za kosu koja prekriva sijede, omiljenim parfemom ili kremom protiv bora, uljem za suhu kožu i šminkom za prekrivanje podočnjaka. Sve za brijanje i njegu muške brade, oblikovanje muške frizure ili najnovije muške parfeme pronađite u trgovini DM u centru Supernova Garden Mall.

Vaša prodavaonica kozmetike za njegu tijela i lica, proizvoda za mame i bebe, preparata za zdrav život i prehranu i još mnogo toga

Jedan od najvećih njemačkih drogerijskih lanaca dm – drogerie markt, u Hrvatskoj je prisutan još od 1996. godine, a danas se nalazi u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske: Supernova Zadar, Supernova Zagreb Buzin, Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Slavonski Brod, Supernova Koprivnica i Supernova Karlovac.

U dm-ovoj ponudi je asortiman koji obuhvaća više od 21.200 kvalitetnih drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva, foto usluga i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila te raznih sezonskih proizvoda. U cjelokupnoj bogatoj dm-ovoj ponudi proizvoda nalazi se oko 1000 proizvoda iz Hrvatske, a u ponudi su čak 32 dm marke, koje pokrivaju gotovo sve kategorija asortimana.

U nekim dm prodavaonicama može se pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova, dodataka prehrani, dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda. Jedan takav specijalizirani kutak s više od 1.500 različitih proizvoda nalazi se u centrima Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Zagreb Buzin i Supernova Zadar. U dm-u je zaposleno stručno osoblje koje svojim iskustvom, znanjem i korisnim savjetima može pomoći svim kupcima u pronalasku odgovarajućih proizvoda bilo da je riječ o prirodnoj kozmetici, medicinskim uređajima i pomagalima poput tlakomjera, toplomjera, aspiratora za nos i ortopedske obuće.

Svoje najvjernije kupce dm nagrađuje brojnim pogodnostima i akcijama putem dm active beauty kartice. Svaka kupnja iznad 10 kuna donosi vrijedne bodove koji se mogu koristiti za ostvarivanje brojnih pogodnosti u dm-u. Svoje mjesto u kategoriji kvalitetnih proizvoda pronašle su dm marke kao što su Balea, Balea Men, Denkmit, Ebelin, Alverde, Jessa, trend IT UP, Stella Jones, Soft & Sicher i druge.