Ciciban | Garden Mall | Supernova

Za prve korake, bezbrižnu dječju igru i brojne prigode - u Cicibanu vas očekuju najkvalitetniji modeli obuće za vaše najmlađe.

Ciciban

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Siguran i lak korak prema trgovini Ciciban u centru Supernova Garden Mall

Trčkaranje i prvi koraci mališana najposebniji su trenuci u životu roditelja koji žele da njihova djeca sigurno koračaju u život. Udobna i kvalitetna obuća koja će pratiti vaše mališane tijekom odrastanja nalazi se u trgovini Ciciban u shopping centru Supernova Garden Mall.

Prepoznatljivi veseli izlog dječjih cipelica pronaći ćete na prvom katu najvećeg shopping centra u zagrebačkoj Dubravi, prekoputa popularne trgovine Pepco. Zahvaljujući konstantnoj brizi o dječjem koraku, trgovina Ciciban pružit će stabilnost stopalu vaših dječaka i djevojčica bogatom ponudom cipela do veličine 35.

Nesigurni dječji koraci svoju će potporu pronaći u Ciciban modelima u bijelom, crnoj ili jednoj od modernih boja ukrašenih šljokicama za djevojčice ili trendi uzorkom za dječake. Pronađite odgovarajuće papuče za vrtić u kojem će vaš mališan sigurno koračati, kao i tenisice za veselu vrtićku igru od posebnog materijala i modernog izgleda. Kvalitetna obuća za nježan, ali siguran korak djeteta pronađite u trgovini Ciciban u centru Supernova Garden Mall.

Igra i istraživanje u najudobnijoj obući

Na hrvatskom tržištu Ciciban se pozicionirao kao vodeći proizvođač dječje obuće koji ima razgranatu prodajnu mrežu u Hrvatskoj, svim susjednim državama i šire. Ciciban obuću moguće je kupiti u centrima Supernova Hrvatska, a godišnje proizvedu 750.000 pari cipela robnih marki Ciciban i The Next te drugog popratnog asortimana.

Svoje prve korake djeca naprave upravo zahvaljujući visokoj kvaliteti proizvoda iza kojih stoji dugogodišnja bogata obućarska tradicija u koju se iz godine u godine nastavljaju ulaganja u rast i razvoj. Rezultati poslovanja Ciciban obuće vidljivi su kroz ponudu jedinstvenih proizvoda udobne, moderne i anatomski oblikovane dječje obuće s kojom su odrastale brojne generacije. U ponudi su maleni brojevi za bebe od veličine 18 pa sve do 26 te za nešto veće uzraste dječaka i djevojčica s brojevima od 24 pa sve do 41.

U Cicibanu se vode za tim da sve bude posebno kreirano za djecu uz konstantno usavršavanje obuće koja promovira zdrav i pravilan razvoj od najranijeg životnog perioda. Za zdrav i pravilan razvoj dječjih stopala još od prvih koraka između devetog i osamnaestog mjeseca starosti Ciciban ima fantastičnu ponudu najudobnijih cipela za malene istraživače. Modele obuće kreiraju kroz razvojni odjel u suradnji s renomiranim stručnjacima što rezultira najkvalitetnijim anatomskim proizvodima kako bi roditelji bili zadovoljni i sigurni u udobnost obuće svoje djece.

Novosti
Udobno i zabavno
Još slađe Cicibanke
12. ožujka 2020.

Kao uvijek, Ciciban je na prvo mjesto stavio udobnost, kvalitetu, lakoću i naravno, dječje stopalo. Igra u prirodi ovog će proljeća biti još više zabavna i udobna s novom kolekcijom Ciciban cipelica, koje će vas oduševiti na prvi pogled.