Ciciban | Zagreb Garden Mall | Supernova

Za prve korake, bezbrižnu dječju igru i brojne prigode - u Cicibanu vas očekuju najkvalitetniji modeli obuće za vaše najmlađe.

Ciciban

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Popusti
do 40% popusta
Ljetni popusti u Cicibanu
Vrijedi od 2. srpnja 2024.

Ako se pripremate za odlazak na ljetovanje ili vaši klinci jednostavno trebaju udobnu ljetnu obuću, u Cicibanu vas čeka do 40% popusta.
Posjetite Ciciban prodavaonicu i neka vaši mališani dočekaju nove pustolovine u kvalitetnim i prozračnim sandalama. Popust vrijedi na dio asortimana i traje od 1.7. do 27.8.2024. ili do isteka zaliha.

Siguran i lak korak prema trgovini Ciciban u centru Supernova Garden Mall

Trčkaranje i prvi koraci mališana najposebniji su trenuci u životu roditelja koji žele da njihova djeca sigurno koračaju u život. Udobna i kvalitetna obuća koja će pratiti vaše mališane tijekom odrastanja nalazi se u trgovini Ciciban u shopping centru Supernova Garden Mall.

Prepoznatljivi veseli izlog dječjih cipelica pronaći ćete na prvom katu najvećeg shopping centra u zagrebačkoj Dubravi, prekoputa popularne trgovine Pepco. Zahvaljujući konstantnoj brizi o dječjem koraku, trgovina Ciciban pružit će stabilnost stopalu vaših dječaka i djevojčica bogatom ponudom cipela do veličine 35.

Nesigurni dječji koraci svoju će potporu pronaći u Ciciban modelima u bijelom, crnoj ili jednoj od modernih boja ukrašenih šljokicama za djevojčice ili trendi uzorkom za dječake. Pronađite odgovarajuće papuče za vrtić u kojem će vaš mališan sigurno koračati, kao i tenisice za veselu vrtićku igru od posebnog materijala i modernog izgleda. Kvalitetna obuća za nježan, ali siguran korak djeteta pronađite u trgovini Ciciban u centru Supernova Garden Mall.

Igra i istraživanje u najudobnijoj obući

Na hrvatskom tržištu Ciciban se pozicionirao kao vodeći proizvođač dječje obuće koji ima razgranatu prodajnu mrežu u Hrvatskoj, svim susjednim državama i šire. Ciciban obuću moguće je kupiti u centrima Supernova Hrvatska, a godišnje proizvedu 750.000 pari cipela robnih marki Ciciban i The Next te drugog popratnog asortimana.

Svoje prve korake djeca naprave upravo zahvaljujući visokoj kvaliteti proizvoda iza kojih stoji dugogodišnja bogata obućarska tradicija u koju se iz godine u godine nastavljaju ulaganja u rast i razvoj. Rezultati poslovanja Ciciban obuće vidljivi su kroz ponudu jedinstvenih proizvoda udobne, moderne i anatomski oblikovane dječje obuće s kojom su odrastale brojne generacije. U ponudi su maleni brojevi za bebe od veličine 18 pa sve do 26 te za nešto veće uzraste dječaka i djevojčica s brojevima od 24 pa sve do 41.

U Cicibanu se vode za tim da sve bude posebno kreirano za djecu uz konstantno usavršavanje obuće koja promovira zdrav i pravilan razvoj od najranijeg životnog perioda. Za zdrav i pravilan razvoj dječjih stopala još od prvih koraka između devetog i osamnaestog mjeseca starosti Ciciban ima fantastičnu ponudu najudobnijih cipela za malene istraživače. Modele obuće kreiraju kroz razvojni odjel u suradnji s renomiranim stručnjacima što rezultira najkvalitetnijim anatomskim proizvodima kako bi roditelji bili zadovoljni i sigurni u udobnost obuće svoje djece.