Vitapur | Zagreb Garden Mall | Supernova

Trgovina Vitapur mjesto je na kojemu ćete pronaći opremu za zdrav i kvalitetan san. U ponudi trgovine Vitapur čekaju vas madraci od pjene, lateksa i madraci s džepićastim oprugama – odaberite onaj koji najviše odgovara vašem tijelu, organizmu i navikama spavanja.

Vitapur

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Uz ponudu trgovine Vitapur centra Supenrova Garden Mall budite se sa smiješkom na licu

Razni izazovi svakodnevice jednostavniji su kada ste odmorni i naspavani. Trgovina Vitapur mjesto je na kojemu ćete pronaći opremu za zdrav i kvalitetan san. Smještena na prvom katu centra Superova Garden Mall, trgovina vam nudi odličan izbor madraca, nadmadraca, posteljine, jastuka i pokrivača te kvalitetne fiksne i prilagodljive podnice, čak i one u električnoj izvedbi.

Dan započnite odmorni, svježi i bez bolova u leđima – tome će pridonijeti dobar odabir madraca.  U ponudi trgovine Vitapur čekaju vas madraci od pjene, lateksa i madraci s džepićastim oprugama – odaberite onaj koji najviše odgovara vašem tijelu, organizmu i navikama spavanja. Provjerenu kvalitetu, idealan dizajn i izvrsne cijene garantira vam svjetski poznati proizvođač Hitex sa svojim popularnim modelima Memosilver Memory, Zero Gravity Memory, Health Protect, Bamboowave, Bamboo Comfort, Zen, Comfort Spring Air, Clean Cool Basic Latex Royal i brojnim drugim.

Pratite posebne pogodnosti i prodajne akcije trgovine uz koje možete ostvariti znatne uštede, a dom opremiti madracima, podnicama i posteljinom izvrsne kvalitete. Ljubazno osoblje trgovine rado će vas savjetovati prilikom kupnje i pomoći vam odabrati idealan model sukladno vašim potrebama i preferencijama.

Vitapur -  najveći proizvođač madraca u Sloveniji s distribuciom diljem svijeta

Vitapur je poznati slovenski brend i najveći proizvođač madraca u Sloveniji, a svoje proizvode prodaju i na inozemnom tržištu. Slogan ovog poznatog slovenskog brenda je „Passion for living“  koji ujedno predstavlja i nit vodilju za strast prema boljem životu.

Vitapurova misija je razvijati proizvode koji će vam omogućiti maksimalno kvalitetan život. Uz Vitapurove proizvode za dom živjet ćete mnogo bolje i zdravije jer vas očekuje sjajan asortiman kvalitetnih proizvoda za spavanje, za pripremu zdravih namirnica i ukusne hrane, kao i asortimana za opušteno vrijeme u kupaonici, te bogata ponuda proizvoda za opuštajuće vrijeme u dnevnoj sobi.

Bilo da trebate novu spavaću sobu, moderno posuđe, kvalitetnu dječju sobu ili nešto za svoju kupaonicu, najnovija ponuda očekuje vas u aktualnom katalogu Vitapurovih proizvoda. Iz mjeseca u mjesec očekuju vas i posebne akcije i popusti po preporuci stručnog osoblja. Plaćanje u Vitapuru je jednostavno i brzo na rate kreditnim karticama i/ili gotovinom.

Prije dolaska u svoj Supernova shopping centar, cjelokupnu Vitapurovu ponudu uvijek možete pogledati i putem službenog web shopa, a pomoć i savjetovanje sa zaposlenicima možete obaviti putem web chata. Za ugodniji i kvalitetniji život posjetite Vitapur trgovinu jer upravo najviše pažnje uputit će baš vama, kupcima i vašim potrebama i željama.