Baby Center | Zagreb Garden Mall | Supernova

Za bezbrižne dječje dane uz bogate ponude odjeće, obuće, igračaka i razne druge opreme.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Oprema za mališane nalazi se u trgovini Baby Center u centru Supernova Garden Mall

Opremate li tek rođenu bebu ili mališane koji će u vrtić, sve što vam treba nalazi se na prvom katu centra Supernova Garden Mall u trgovini Baby Center. Očekujete li prvo dijete ili tražite igračke za svoje nećake, kumče ili djecu vaših prijatelja, stručni savjeti i bogata ponuda trgovine Baby Center pomoći će vam u odabiru idealnog komada namještaja, kolica ili igračke. Pronađite sve za trudnice, bebe i djecu na jednom mjestu. Kvalitetna dječja oprema, didaktičke igračke, dječja obuća i odjeća, proizvodi za njegu i hranjenje, samo su dio bogatog asortimana.

Trebate li kolica za blizance, duboka kolica ili kišobran kolica, birajte između kolica poznatih svjetskih brendova. Kupite krevetić za bebu, stolicu za hranjenje, bočicu ili dudu, komodu za presvlačenje, kao i bodije, košuljice, hlačice, haljinice ili cipelice koje će vaši mališani trebati čim izađu iz rodilišta. Izaberite igračke u kojima će mališani još dugo uživati poput plastelina, glazbenih igračaka, kreativnih ili likovnih igračaka s kojima ćete probuditi kreativca u njima. Posjetite trgovinu Baby Center u centru Supernova Garden Mall i opremite svoje mališane prekrasnim, kvalitetnim i modernim proizvodima.

Trgovina Baby Center za najmlađe

Trgovina Baby Center specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Baby Center nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema.

Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete. Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Cybex, Joolz, Freeon, Peg Perego, Chicco, Maxi Cosi i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Baby Center uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco su samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Baby Center vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke. Posebna pogodnost je i članstvo u Baby Center klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Baby Centru pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.