Uživajte u najmodernijim igrama za cijelu obitelj i iskusnije gamere jer zabava počinje u Twister Arcadeu.

Twister Arcade

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Twister Arcade – zona obiteljske zabave napokon u centru Supernova Garden Mall

Garancija dobre zabave čeka vas u centru Supernova Garden Mall u carstvu igara za cijelu obitelj jer u Twister Arcadeu uživaju i mame i kćeri, kao i tate i sinovi. Izazovite cijelu obitelj na dvoboj na jednom od mnogobrojnih zabavnih aparata ili se okušajte u Air hockeyju dok ostatak vaše obitelji shoppingira u jednoj od mnogobrojnih trgovina Supernove u zagrebačkoj Dubravi.

U atraktivno uređenom prostoru možete uživati u najmodernijim igrama za cijelu obitelj i iskusnije gamere. Twister Arcade nudi širok izbor zabavnih aparata za sve uzraste od Air hockeyja, Street Basketballa, Kick Boxera, auto i moto simulatora, automata s nagradama, klackalicama s video sadržajem i mnogim drugima. Najnovije atrakcije su Ice Man zabavni aparat s efektima te Bowling simulator. Twister Arcade je mjesto gdje će svatko pronaći nešto za sebe i na taj način upotpuniti obiteljsko druženje u centru Garden Mall.

 

Raznovrsna ponuda zabave i super programa osigurava za svakoga po nešto

Twister – moja najdraža igraonica jedna je od najpoznatijih i najopremljenijih igraonica u Hrvatskoj, ali i šire. U biti Twister predstavlja lanac igraonica diljem Hrvatske koji već dugi niz godina mališanima donosi osmijeh na lice.

Igraonica je sretno mjesto za djecu svih uzrasta, od onih najmanjih beba koje još ne hodaju pa sve do djece koja imaju 12 godina. Raznovrsna ponuda zabave i super programa osigurava za svakoga po nešto, a nerijetko i roditelji ostaju s djecom na igranju. Igraonice Twister zbilja su šareno i toplo mjesto u kojem se svako dijete može osjećati dobro i sigurno.

Pomno osmišljen prostor i njegovo uređenje, garancija su dobre zabave, puno smijeha, najboljih proslava rođendana te su super mjesto za radnu atmosferu svih animatora i odgajatelja. tematski obojeni prostori potpuno su prilagođeni djeci i njihovoj sigurnosti, a stručno osoblje garancija su da roditelji svoju djecu ostavljaju u sigurnim rukama i odličnom nadzoru.

Vaši najmlađi mogu otkriti potpuno novi svijet uz interaktivne instalacije i sprave koje su u skladu sa svim EU standardima.

Ako tražite drugačiju vrstu zabave, sigurno i zabavno mjesto za svoju djecu, vrhunsku i profesionalnu razinu usluga, onda je Twister upravo mjesto za vas i vaše najmlađe. Ponuda palete sadržaja i usluga zadovoljit će i one najzahtjevnije, a mališani će uživati kao nikada do sada.