Hari Key | Zagreb Garden Mall | Supernova

Osigurajte svojim članovima obitelji ključeve kako ne biste bili ovisni jedni o drugima kod dolazaka i odlazaka. Zahvaljujući najboljoj opremi i specijalnoj tehnologiji, u Hary Keyu možete za nekoliko minuta dobiti traženi primjerak svog ključa.

Hari Key

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Kategorije
Ostalo

Brza i jednostavna izrada ključeva u centru Supernova Garden Mall

U zagrebačkoj Dubravi, na adresi Rudolfa Kolaka 14, u shopping centru Supernova Garden Mall, osim šarolike ponude iz modnog svijeta i razne opreme za dom, možete pronaći i specijalizirane usluge. Na toj listi smjestila se i radionica Hary Key – za izradu ključeva različitih namjena. Hary Key možete pronaći u prizemlju shopping centra odmah pored ulaza u hipermarket Interspar.

Brza i efikasna usluga riješit će vaše probleme zahvaljujući najnovijoj tehnologiji u izradi i najzahtjevnijih ključeva. Dugogodišnje iskustvo bavljenja izradom svih vrsta ključeva te ljubazno osoblje, riješit će sve vaše probleme kako ne biste ostali s druge strane vrata vašeg stana ili prijevoznog sredstva.

Kodirane ključeve s posebnim načinom izrade također je moguće duplicirati i izraditi u Hary Keyu uz odgovarajuće kodove. Hary Key zaposlenici mogu za vas izraditi i kodirati auto ključeve te odraditi potrebne prepravke i potrebnu dijagnostiku. Pored klasičnih i posebnih bravarskih usluga, u Hary Keyu možete naručiti uslugu graviranja po potrebama.

Hary Key – nadohvat ruke za vaše probleme s ključevima

Naći se pred zaključanim vratima, a da je ključ s vama suprotne strane i nije baš sjajna situacija, zar ne? Posebno je „veselo“ ako nemate u torbi ili pri ruci jedan zamjenski ključ pa da možete odmah reagirati na novonastalu situaciju. Stoga, na vrijeme izradite svoj zamjenski ključ od stana, ureda, podruma, vikendice, kuće na moru, apartmana i slično, kako se ne biste našli u navedenoj situaciji. Brzo i efikasno riješite svoje probleme s ključevima kod Hary Keya u shopping centru Supernova.

Nikome nije drago izgubiti ključe svog osobnog automobila, motora, kamiona, poštanskog sandučića ili lokota. Hary Key ima rješenje i kod takvih problema jer će vam svojim uslugama olakšati svakodnevicu. Jednostavno i brzo, ljubazni zaposlenici izaći će vam u susret i odraditi kvalitetan posao izrade ključeva u onoliko primjeraka koliko vam je potrebno. Osigurajte svojim članovima obitelji ključeve kako ne biste bili ovisni jedni o drugima kod dolazaka i odlazaka. Zahvaljujući najboljoj opremi i specijalnoj tehnologiji, u Hary Keyu možete za nekoliko minuta dobiti traženi primjerak svog ključa. Osim kvalitetne i brze usluge, u Hary Keyu vas očekuju i odlične cijene usluga zbog kojih će vaša svakodnevica biti mnogo lakša. U Hary Keyu također možete izraditi i ugravirati svoje ime i prezime za vrata stana.