C&A | Zagreb Garden Mall | Supernova

Posjetite C&A i uživajte u bogatom asortimanu ženskih, muških i dječjih modnih linija za sve prigode.

C&A | Zagreb Garden Mall | Supernova

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca

Kvaliteta, udobnost i moda na prvom su mjestu u trgovini C&A u centru Supernova Garden Mall

Prvi kat centra Supernova Garden Mall krije mnoge zanimljive trgovine, a jedna od njih svakako je trgovina C&A. Ovaj kvalitetni brend omiljen cijeloj obitelj ističe se bogatom ponudom pamučnih majica u raznim bojama, kvalitetnih traper, keper ili lanenih hlača, kao i izvrsnom ponudom svečanih odijela idealnih za poslovne prigode i vjenčanja, krstitke i proslave.

Veliki izbor odjeće za sve prigode, stilove i generacije pronađite u trgovini C&A. Tražite li ženske veste, jakne, hlače ili majice dugih rukava različitih uzoraka, muške pulovere, traperice, donje rublje, čarape ili trenirke, u bogatoj ponudi trgovine C&A pronaći ćete sve za svoju obitelj. Opremite tek rođene bebe prekrasnim bodijima od stopostotnog pamuka, mališane za vrtić omiljenim likovima iz popularnih crtića, kao i školarce modernim kombinacijama koje su izdržljive u pranju, a djeca će ih obožavati nositi.

Na jednom mjestu pronađite i dodatke vašim modnim kombinacijama kao što su torbe, remen, leptir-mašna, ukrase za kosu za djevojčice ili kape za dječake. Kvaliteta i udobnost neka vam budu na prvom mjestu, a potražite je u trgovini C&A centra Supernova Garden Mall.  

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.