Caffe bar Murano | Garden Mall | Supernova

Započnite dan uz šalicu kave, čaja ili nekog drugog omiljenog pića i uživajte u atmosferi caffe bara Murano.

Caffe bar Murano

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
Kategorije
Kafići i restorani

Predah od shoppinga pronađite u caffe baru Muranu u centru Supernova Garden Mall

Umorne noge nakon obilaska najvećeg shopping centra u zagrebačkoj Dubravi, odmorite u ugodnoj atmosferi caffe bara Murano. Smješten u prizemlju centra Supernova Garden Mall i okružen "jezercem" koji svojim žuborom smiruje dok pijete svoju prvu šalicu kave u danu, caffee bar Murano idealno je mjesto za opuštanje nakon shoppinga.

Bogata ponuda toplih i hladnih napitaka zadovoljit će ukuse svih željnih fine kave ili omiljenog hladnog gaziranog napitka. Predahnite od kupovine uz šalicu kave s mlijekom, espreso, cappuccino ili bijelu kavu, a ljubitelji finih čajeva kojim će zagrijati grlo birati mogu između više vrsta od kojih izdvajamo čaj od kamilice, šipka, šumskog voća ili zeleni čaj s dodatkom meda ili limuna.

Ako niste stigli pročitati novosti iz zemlje i svijeta, učinite to na miru uz dnevne novine ili modne i sportske časopise ili putem svog pametnog telefona s kojim se besplatno možete priključiti na wi-fi mrežu centra Supernova Garden Mall. Pozovite najdraže u shopping i na kavu u caffe bar Murano u centru Supernova Garden Mall.

Započnite dan uz šalicu omiljenog napitka u caffe baru Murano

Ugodna atmosfera, dobra kava, simpatičan konobar/ica i povoljne cijene ono su prema čemu mnogi od nas ocjenjuju koji će ima kafić biti najdraži. Sve te kvalitete posjeduje i caffe bar Murano čije simpatično osoblje kuha odlične kave, a brzina i kvaliteta usluge ono je što ih čine najboljima u svom poslu. Ljubitelje omiljenog toplog napitka, koji nije čaj, oduševit će bogata ponuda kave koja dolazi s hladnim ili toplim mlijekom, šlagom, bez kofeina ili u obliku cappuccina. Započnite dan uz šalicu kave, čaja ili nekog drugog omiljenog pića i uživajte u atmosferi caffe bara Murano.

Ugrijte se u hladnim, zimskim danima šalicom vrućeg čaja od kamilice, šumskog voća, zelenog čaja ili nekog drugog voća koji će odčepiti začepljeni nos i ublažiti grlobolju koje donose zimske prehlade. U ljetnim danima rashladite se omiljenim hladnim napicima koji će vas osvježiti i dati vam energije da preživite nepodnošljive vrućine. Uživajte u omiljenom napitku uz dnevne novine ili pogledajte što je novo na domaćim i svjetskim portalima uz besplatnu wi-fi mrežu na koju se jednostavno možete spojiti. Okupite se s cijelom obitelji, najboljim prijateljima ili kolegama koje dugo niste vidjeli i proslavite važne datume uz čašu ili šalicu omiljenog napitka u caffe baru Murano.