Caffe bar Murano | Zagreb Garden Mall | Supernova

Započnite dan uz šalicu kave, čaja ili nekog drugog omiljenog pića i uživajte u atmosferi caffe bara Murano.

Caffe bar Murano

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
Kategorije
Kafići i restorani

Predah od shoppinga pronađite u caffe baru Muranu u centru Supernova Garden Mall

Umorne noge nakon obilaska najvećeg shopping centra u zagrebačkoj Dubravi, odmorite u ugodnoj atmosferi caffe bara Murano. Smješten u prizemlju centra Supernova Garden Mall i okružen "jezercem" koji svojim žuborom smiruje dok pijete svoju prvu šalicu kave u danu, caffee bar Murano idealno je mjesto za opuštanje nakon shoppinga.

Bogata ponuda toplih i hladnih napitaka zadovoljit će ukuse svih željnih fine kave ili omiljenog hladnog gaziranog napitka. Predahnite od kupovine uz šalicu kave s mlijekom, espreso, cappuccino ili bijelu kavu, a ljubitelji finih čajeva kojim će zagrijati grlo birati mogu između više vrsta od kojih izdvajamo čaj od kamilice, šipka, šumskog voća ili zeleni čaj s dodatkom meda ili limuna.

Ako niste stigli pročitati novosti iz zemlje i svijeta, učinite to na miru uz dnevne novine ili modne i sportske časopise ili putem svog pametnog telefona s kojim se besplatno možete priključiti na wi-fi mrežu centra Supernova Garden Mall. Pozovite najdraže u shopping i na kavu u caffe bar Murano u centru Supernova Garden Mall.

Započnite dan uz šalicu omiljenog napitka u caffe baru Murano

Ugodna atmosfera, dobra kava, simpatičan konobar/ica i povoljne cijene ono su prema čemu mnogi od nas ocjenjuju koji će ima kafić biti najdraži. Sve te kvalitete posjeduje i caffe bar Murano čije simpatično osoblje kuha odlične kave, a brzina i kvaliteta usluge ono je što ih čine najboljima u svom poslu. Ljubitelje omiljenog toplog napitka, koji nije čaj, oduševit će bogata ponuda kave koja dolazi s hladnim ili toplim mlijekom, šlagom, bez kofeina ili u obliku cappuccina. Započnite dan uz šalicu kave, čaja ili nekog drugog omiljenog pića i uživajte u atmosferi caffe bara Murano.

Ugrijte se u hladnim, zimskim danima šalicom vrućeg čaja od kamilice, šumskog voća, zelenog čaja ili nekog drugog voća koji će odčepiti začepljeni nos i ublažiti grlobolju koje donose zimske prehlade. U ljetnim danima rashladite se omiljenim hladnim napicima koji će vas osvježiti i dati vam energije da preživite nepodnošljive vrućine. Uživajte u omiljenom napitku uz dnevne novine ili pogledajte što je novo na domaćim i svjetskim portalima uz besplatnu wi-fi mrežu na koju se jednostavno možete spojiti. Okupite se s cijelom obitelji, najboljim prijateljima ili kolegama koje dugo niste vidjeli i proslavite važne datume uz čašu ili šalicu omiljenog napitka u caffe baru Murano.