Autoservis Supernova Dubrava

Profesionalne vulkanizerske usluge, promjenu ulja u vašem automobilu, kao i punjenje i dezinfekciju auto - klime obavite na jednom mjestu, u Autoservisu i vulkanizeru Ulja Direkt.

Autoservis i vulkanizer Ulja Direkt

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Kupujte u centru Supernova Garden Mall dok je vaš automobil u Autoservisu i vulkanizeru Ulja Direkt

Održavanje vozila puno je lakše kada ga prepustite u stručne ruke Autoservisa i vulkanizera Ulja Direkt koji je smješten na -1 razini garaže centra Supernova Garden Mall.

Dok vi obavljate svoj shopping, pijete kavu ili ste na frizuri u jedom od mnogih trgovina, kafića ili frizerskom salonu centra Supernova Garden Mall, profesionalni zaposlenici Autoservisa i vulkanizera Ulja Direkt obavit će servis vašeg vozila, zamjenu motornog ulja i filtera, pločica i diskova na kočnicama, montažu i balansiranje novih, kao i krpanje starih, istrošenih guma.

Po povoljnim cijenama, u servisu vam jamče odličan izbor guma, felgi, ulja i maziva najpopularnijih svjetskih brendova. Čujete li neobičan zvuk vašeg motora, ostaje li vam masna mrlja na parkirnom mjestu jer vam curi ulje ili vam volan vuče u jednu stranu jer vam gume nisu u balansu, s povjerenjem vaše vozilo ostavite u Autoservisu i vulkanizeru Ulja Direkt i obavite vaš shopping u omiljenom centru Supernova Garden Mall.

Kvalitetno, brzo i povoljno obavite servis vašeg vozila

Profesionalne vulkanizerske usluge, promjenu ulja u vašem automobilu, kao i punjenje i dezinfekciju auto - klime obavite na jednom mjestu, u Autoservisu i vulkanizeru Ulja Direkt. Stručne i spretne ruke zaposlenika u kratkom će vam roku zamijeniti ulje i filter, obaviti servis i punjenje klime, zamijeniti diskove i pločice te napraviti kompjutersku dijagnostiku vozila.

Ako su vam gume u lošem stanju, u servisu će vas napraviti montažu i balansiranje guma, krpanje starih ili montažu novih guma poznatih svjetskih proizvođača Goodyear, Sava, Bridgestone, Pirelli, Continental, Firestone i drugih po najpovoljnijim cijenama. Ovisno o godišnjem dobu, ne zaboravite zamijeniti svoje zimske ili ljetne gume na vrijeme. Autoservis i vulkanizer Ulja Direkt nudi i uslugu izmjene filtera zraka, izmjena ulja u mjenjaču ili diferencijalu, izmjenu amortizera, izmjenu filtera goriva, izmjenu svjećica te ugradnje akumulatora sa zbrinjavanjem.

Ako vam se ubrzo bliži datum registracije vozila te morate obaviti neophodan tehnički pregled ili idete na duže putovanje svojim automobilom, obavite pregled ključnih komponenti. Brzo, povoljno i bez iznenađenja obavite servis svojeg limenog ljubimca, a svoj račun možete platiti gotovinom ili jednom do kartica, jednokratno ili na rate. Dovedite svoje vozilo u Autoservis i vulkanizer Ulja Direkt i počastite ga najkvalitetnijom i najbržom uslugom po odličnim cijenama.