Addiko bankomat Dubrava Supernova

Addiko banka pruža vam vrhunsku uslugu s fokusom na jednostavnu i učinkovitu komunikaciju.

Addiko Bank bankomat

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Izbjegnite čekanje u dugim redovima uz bankomat Addiko banke u centru Supernova Garden Mall

Ostali ste bez gotovine prilikom omiljenog shoppinga u centru Supernova Graden Mall i nemate više niti kune da počastite prijatelje s kavom ili omiljenim pićem u jednom od kafića omiljenog vam centra? Ako imate bankovnu karticu Addiko banke, riješenje za vaš problem nalazi se na ulazu u centar Supernova Garden Mall, u neposrednoj blizini trgovine Interspar. Bankomat Addiko banke na raspolaganju vam je tijekom radnog vremena centra tijekom kojeg svoju gotovinu možete podići na brz i jednostavan način, umetanjem odgovarajuće kartice u predviđeni utor.

Imate li Platinum ili Gold paket Addiko banke, gotovinu možete podići bez naknade i na bankomatima drugih banaka u Hrvatskoj.  Želite li podići veći iznos gotovine, upamtite da je maksimalni dnevni limit za podizanje gotovine na bankomatima i na isplatnim mjestima u zemlji i inozemstvu 5.000,00 kuna za većinu Visa i Mastercard bankovnih kartica. Izbjegnite čekanje u dugim redovima, kao i gužvu u poslovnicama i podignite svoj novac na bankomatu Addiko banke u centru Supernova Garden Mall.

Novčano poslovanje po vašoj mjeri

Addiko banka na hrvatskom tržištu posluje od 1996. godine, nudeći financijske proizvode i brojne usluge pravnim osobama, javnim institucijama i građanima. U fokusu Addiko banke osnovni su bankarski proizvodi koji klijentima pružaju veću vrijednost.

Učinkovitost i usmjerenost na potrebe klijenata jedna je od glavnih odlika osoblja banke, a nastojanjem da proizvode i usluge učine jasnijima i razumljivijima klijentima omogućavaju bolju kvalitetu usluge, lakše donošenje financijskih odluka te pouzdanu i predanu banku.