Addiko bankomat Dubrava Supernova

Addiko banka pruža vam vrhunsku uslugu s fokusom na jednostavnu i učinkovitu komunikaciju.

Addiko Bank bankomat

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Izbjegnite čekanje u dugim redovima uz bankomat Addiko banke u centru Supernova Garden Mall

Ostali ste bez gotovine prilikom omiljenog shoppinga u centru Supernova Graden Mall i nemate više niti kune da počastite prijatelje s kavom ili omiljenim pićem u jednom od kafića omiljenog vam centra? Ako imate bankovnu karticu Addiko banke, riješenje za vaš problem nalazi se na ulazu u centar Supernova Garden Mall, u neposrednoj blizini trgovine Interspar. Bankomat Addiko banke na raspolaganju vam je tijekom radnog vremena centra tijekom kojeg svoju gotovinu možete podići na brz i jednostavan način, umetanjem odgovarajuće kartice u predviđeni utor.

Imate li Platinum ili Gold paket Addiko banke, gotovinu možete podići bez naknade i na bankomatima drugih banaka u Hrvatskoj.  Želite li podići veći iznos gotovine, upamtite da je maksimalni dnevni limit za podizanje gotovine na bankomatima i na isplatnim mjestima u zemlji i inozemstvu 5.000,00 kuna za većinu Visa i Mastercard bankovnih kartica. Izbjegnite čekanje u dugim redovima, kao i gužvu u poslovnicama i podignite svoj novac na bankomatu Addiko banke u centru Supernova Garden Mall.

Novčano poslovanje po vašoj mjeri

Addiko banka na hrvatskom tržištu posluje od 1996. godine, nudeći financijske proizvode i brojne usluge pravnim osobama, javnim institucijama i građanima. U fokusu Addiko banke osnovni su bankarski proizvodi koji klijentima pružaju veću vrijednost.

Učinkovitost i usmjerenost na potrebe klijenata jedna je od glavnih odlika osoblja banke, a nastojanjem da proizvode i usluge učine jasnijima i razumljivijima klijentima omogućavaju bolju kvalitetu usluge, lakše donošenje financijskih odluka te pouzdanu i predanu banku.