Sky bar | Zagreb Garden Mall | Supernova

Ništa vas ne može oraspoložiti kao dobar shopping i razbuditi kao šalica omiljene kave? Spojite ova dva zadovoljstva u jedan fantastičan doživljaj u Sky Baru- caffe baru centra Supernova Garden Mall.

Sky bar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Kategorije
Kafići i restorani

Sky Bar – idealno mjesto za odmor uz šalicu kave u centru Supernova Garden Mall

Ugodan i zanimljiv ambijent caffe bara svakodnevno privlači brojne goste. Izdvojeni iz užurbanog tempa posjetitelja centra, u miru možete popiti omiljeno piće, a istovremeno promatrati događaje u centru i ponudu izloga okolnih trgovina. Uz piće ćete tako odmoriti čekate li mamu, sestru ili prijateljicu ili ste pak  i sami u kupovini, a nakon kratke pauze nastaviti shopping i obavljanje svojih dnevnih obaveza.

Smješten na prvom katu centra, u blizini popularnih trgovina Top Shop, Deichmann i Müller, Sky bar je idealno mjesto, kako za kratku pauzu uz kavu, tako i za dogovorena druženja s prijateljima i obitelji. Uz jednostavan pristup, osiguran parking i ugodno okruženje Sky Bar je definitivno idealno odredište za vaš sljedeći dogovor i druženje.

Najkvalitetnije kave, bogat izbor sokova te raznih alkoholnih i bezalkoholnih pića, atraktivna lokacija, ljubazno osoblje i jednostavan i ugodan ambijent čine Sky Bar omiljenim mjestom ugostiteljskim objektom brojnim posjetiteljima centra.

Popijte omiljeno piće u dobrom društvu i ugodnom ambijentu

Ništa vas ne može oraspoložiti kao dobar shopping i razbuditi kao šalica omiljene kave? Spojite ova dva zadovoljstva u jedan fantastičan doživljaj u Sky Baru- caffe baru centra Supernova Garden Mall. Sky Bar je idealno odredište ako ste se uputili na svoju jutarnju kavu jer nakon svoje obavezne rutine možete nastaviti obavljati dnevne zadatke poput kupovine i drugih obaveza u centru Supernova. Instant kave, espresso, kava s mlijekom ili šlagom, ledene kave i brojni drugi napitci na bazi kave osvojit će brojne obožavatelje ovog  napitka.

Nakon shoppinga koji ponekad može biti iscrpljujuć, savršeno osvježenje krije se u nekom od osvježavajućih pića poput gaziranih ili prirodnih cijeđenih sokova, aromatizirane vode različitih okusa, ledenog čaja ili nekog drugog napitka. Opustite se uz piće i pregledajte popis za kupovinu, prijateljici se pohvalite kupljenim artiklima i predahnite od dnevnih obaveza.

Izdvojite trenutak za sebe i uživajte u kratkom dnevnom odmoru; prelistajte dnevni tisak, obavite telefonski razgovor ili popijte piće u dobrom društvu i uživajte u bogatom izboru i profesionalnoj usluzi. Vrijeme provedeno u ugodnom ambijentu kafića napunit će vaše baterije, a omiljeno piće vratiti energiju za nastavak dana. Idealan odmor i omiljeno piće potražite u Sky Baru – jednom od kafića centra Supernova Garden Mall.