Balon Centar | Zagreb Garden Mall | Supernova

Poželite li čestitati sestri na fakultetskoj diplomi, prijateljici na rođenju djeteta ili mami na okruglom rođendanu, čestitajte im balonom iz Balon Centra.

Balon Centar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Balon Centar ukrase od balona potražite u centru Supernova Garden Mall

Izazovite veselje u dječjim očima kada ugleda balon u obliku omiljenog crtanog lika ili figuru od balona koja izgleda kao Hello Kitty, Malac, Spiderman, Micky Mouse kojeg ćete pronaći na štandu Balon Centra u prizemlju centra Supernova Garden Mall. Smješten u blizini trgovine Müller, Balon Centar ispunit će sve vaše želje kada je dekoracija balona u pitanju. Iznenadite vaše mališane zabavom s balonima punjenim helijem koji će uljepšati svaku prostoriju ili bolju polovicu s balonima za Valentinovo, rođendan ili proslavu važne obljetnice.

Dodajte poseban detalj vašoj djevojačkoj ili momačkoj zabavi, ali i ukrasite svoje dvorište, kuću ili stan natpisima od balona, stupovima ili lukovima za dan vašeg vjenčanja. Priređujete li božićnu zabavu za kolege u uredu, počastite se Djedom Božićnjakom od balona ili veselim snjegovićem, kao i božićnim drvcem napravljenim od zelenih balona sa zlatnim kuglicama. Obilježite maškare ili Halloween uz ukrase od balona u obliku bundeve, vještice ili šišmiša i uživajte u veselim dekoracijama. Posjetite Balon Centar u prizemlju centra Supernova Garden Mall i izaberite šarene, prigodne i kvalitetne balone.

Proslavite diplomu, rođendan ili vjenčanje uz balone Balon centra

Poželite li čestitati sestri na fakultetskoj diplomi, prijateljici na rođenju djeteta ili mami na okruglom rođendanu, čestitajte im balonom iz Balon centra.  Proizvedeni od prirodne gume i potpuno biorazgradivi, latex baloni Balon centra posjeduju niz certifikata koji potvrđuju njihovu kvalitetu. Latex baloni, folija baloni, flexmetal figure, srca ili krugovi, kao i navijački baloni - pronađite ih sve na jednom mjestu.

Organizirate li poslovni event, izaberite balonske lukove, stupove, girlande, balonske brojeve i natpise, viseće dekoracije od balona, balone s helijem i zrakom, a vrijedni zaposlenici Balon centra ukrasit će vašu pozornicu s balonima po vašoj želji. Tražite li originalni poklon za Valentinovo, poklonite balone u obliku srca ili figure napravljene od balona i pokažite svoju ljubav.

Čestitajte važnoj osobi na diplomi figurom od balona u obliku čovječuljka s kapicom i diplomom ili balonom s natpisom. Tražite li promotivne balone s logom svoje tvrtke kao odličnu reklamu ili balon s posebnom fotografijom, Balon centar vrši tisak po narudžbi te na balone može aplicirati i fotografije. Poklonite balonske figure, cvijeće od balona, slova i brojeve od balona ili balone s helijem kao najbolji rođendanski poklon koji će se još dugo pamtiti. Unikatan, poseban i kvalitetan poklon koji će razveseliti svakog  pronađite u Balon centru.