Simple frizerski salon | Garden Mall | Supernova

Razni tretmani kose i vlasišta, frizure, šišanje kose raznih dužina i mnoge druge usluge dostupne su muškarcima, ženama i djeci.

Simple frizerski salon

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Za profesionalan tretman kose posjetite salon Simple u centru Supernova Garden Mall

Nakon dobrog shoppinga odvojite malo vremena za sebe i počastite se savršenim tretmanom kose. Na prvom katu centra Supernova Garden Mall, Između trgovina Pepco i Planet obuća, potražite frizerski salon Simple u kojemu vas očekuje stručno i ljubazno osoblje i pravi mali raj za vašu kosu.

Dogovorite redovno šišanje ili farbanje kose te uživajte u opuštajućim tretmanima nakon kojih ćete i izgledati i osjećati se savršeno. Čak i ako poželite potpunu promjenu izgleda, s povjerenjem se prepustite u ruke profesionalnih frizera koji će vašem izgledu podariti novi sjaj, i stručno odraditi čak i veće promjene dužine ili boje kose.

Muško, žensko i dječje šišanje, farbanje izrasta, razne tehnike izrade pramenova, dnevne i svečane frizure i njega kose i vlasišta najkvalitetnijim šamponima, maskama i farbama za kosu čekaju vas u salonu Simple. Dogovorite posjet salonu i uživajte u vrhunskom tretmanu.

Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple

Lanac frizerskih salona Simple u Hrvatskoj je prisutan još od 2001. godine, a posluje na čak 16 lokacija u osam županija. Odličan uspjeh saloni uvelike duguju kvalitetnim uslugama, usavršavanjem i stalnim edukacijama zaposlenika te odličnim lokacijama u shopping centrima među kojima su i shopping centri Supernova Hrvatska.

Osim o zadovoljnim klijentima koji učestalo posjećuju svoj omiljeni Simple salon, ekipe ovog lanca salona često brinu o frizurama aktera raznih događaja poput modnih revija, prezentacije, snimanja i seminara. I na terenu i u salonima, stručno osoblje radi samo s najboljim preparatima renomiranih brendova kao što su L’Oréal i Schwarzkopf Professional a sve proizvode za njegu kose u salonu je moguće i kupiti.

Razni tretmani kose i vlasišta, frizure, šišanje kose raznih dužina i mnoge druge usluge dostupne su muškarcima, ženama pa čak i djeci prema kojoj, prilikom šišanja, osoblje ima posebno dobar i zabavan pristup. Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple.

Neovisno o tome volite li klasične frizure i vjerni ste svom stilu godinama ili pak obožavate pratiti trendove i ne ustručavate se isprobati najnovije trendove, iz frizerskog salona Simple zasigurno ćete izaći zadovoljni, s osmijehom na licu i  novom, fantastičnom frizurom.