Simple frizerski salon | Zagreb Garden Mall | Supernova

Razni tretmani kose i vlasišta, frizure, šišanje kose raznih dužina i mnoge druge usluge dostupne su muškarcima, ženama i djeci.

Simple frizerski salon

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Za profesionalan tretman kose posjetite salon Simple u centru Supernova Garden Mall

Nakon dobrog shoppinga odvojite malo vremena za sebe i počastite se savršenim tretmanom kose. Na prvom katu centra Supernova Garden Mall, Između trgovina Pepco i Optika Anda, potražite frizerski salon Simple u kojemu vas očekuje stručno i ljubazno osoblje i pravi mali raj za vašu kosu.

Dogovorite redovno šišanje ili farbanje kose te uživajte u opuštajućim tretmanima nakon kojih ćete i izgledati i osjećati se savršeno. Čak i ako poželite potpunu promjenu izgleda, s povjerenjem se prepustite u ruke profesionalnih frizera koji će vašem izgledu podariti novi sjaj, i stručno odraditi čak i veće promjene dužine ili boje kose.

Muško, žensko i dječje šišanje, farbanje izrasta, razne tehnike izrade pramenova, dnevne i svečane frizure i njega kose i vlasišta najkvalitetnijim šamponima, maskama i farbama za kosu čekaju vas u salonu Simple. Dogovorite posjet salonu i uživajte u vrhunskom tretmanu.

Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple

Lanac frizerskih salona Simple u Hrvatskoj je prisutan još od 2001. godine, a posluje na čak 16 lokacija u osam županija. Odličan uspjeh saloni uvelike duguju kvalitetnim uslugama, usavršavanjem i stalnim edukacijama zaposlenika te odličnim lokacijama u shopping centrima među kojima su i shopping centri Supernova Hrvatska.

Osim o zadovoljnim klijentima koji učestalo posjećuju svoj omiljeni Simple salon, ekipe ovog lanca salona često brinu o frizurama aktera raznih događaja poput modnih revija, prezentacije, snimanja i seminara. I na terenu i u salonima, stručno osoblje radi samo s najboljim preparatima renomiranih brendova kao što su L’Oréal i Schwarzkopf Professional a sve proizvode za njegu kose u salonu je moguće i kupiti.

Razni tretmani kose i vlasišta, frizure, šišanje kose raznih dužina i mnoge druge usluge dostupne su muškarcima, ženama pa čak i djeci prema kojoj, prilikom šišanja, osoblje ima posebno dobar i zabavan pristup. Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple.

Neovisno o tome volite li klasične frizure i vjerni ste svom stilu godinama ili pak obožavate pratiti trendove i ne ustručavate se isprobati najnovije trendove, iz frizerskog salona Simple zasigurno ćete izaći zadovoljni, s osmijehom na licu i  novom, fantastičnom frizurom.