ZOOCITY | Zagreb Garden Mall | Supernova

Zoo City nudi kompletnu opremu za mačke, pse, male životinje i ptice te bogat program teraristike i akvaristike. Bogat asortiman trgovine omogućava vam da sve za vašeg ljubimca pronađete na jednom mjestu.

ZOOCITY

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Ljubimci obožavaju trgovinu Zoo City centra Supernova Garden Mall

Trgovina Zoo City smjestila se tik do južnog ulaza u centar Supernova Garden Mall i često je odredište brojnih vlasnika kućnih ljubimaca. Dobar obiteljski shopping njima nije potpun bez dobre ponude za krznene članove koji također trebaju najbolju i najkvalitetniju njegu i brigu. Zoo City specifičan je po vrlo prijateljskom stavu i ogromnom trudu uloženom u osluškivanje potreba svojih kupaca koji za ljubimce biraju samo najkvalitetnije proizvode.

Bogat asortiman trgovine omogućava vam da sve za vašeg ljubimca pronađete na jednom mjestu. Najkvalitetniju hranu, sredstva za njegu, opremu za životni prostor te igru i dresuru  pripremaju vam svjetski proznati proizvođači; Pro Plan, Royal Canin, Purina, Hunter, Ferplast, Trixie, BioGroom i brojni drugi. Mnoštvo artikala za najbolji shopping užitak čeka vas u prostranom prodajnom prostoru trgovine.

Zoo City nudi kompletnu opremu za mačke, pse, male životinje i ptice te bogat program teraristike i akvaristike. Članstvo u Zoo City klubu nudi vam pregršt pogodnosti i prodajnih akcija, a za sve nedoumice ili stručne savjete obratiti se možete ljubaznom osoblju trgovine koje će vam olakšati kupovinu i pomoći korisnim savjetima.

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

ZOOCITY je najšira mreža specijaliziranih trgovina s hranom i opremom za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Uz 47 lokacija diljem zemlje, ZOOCITY trgovinu možeš pronaći u svog gradu ili čak kvartu. Za sve one koji za svog ljubimca više vole naručivati online, tu je i zoocity.hr, webshop s više od 100 različitih brandova te više od 5.000 artikala.

Topao i moderan interijer osmišljen je kako bi ti olakšao kupnju, ali i tvom ljubimcu pružio zabavan i ugodan posjet uz dostupne posudice s vodom i besplatne poslastice. Slobodno povedi i ljubimca, ne samo kako bi ga svi mazili i nudili poslasticama, već i zbog toga što će ti ZOOCITY stručni djelatnici pomoći prilikom odabira proizvoda koji je baš za tvog ljubimca. On će imati priliku na licu mjesta isprobati oprsnicu, četku, zdjelicu i sve ostale artikle.