Zoo City | Zagreb Garden Mall | Supernova

Zoo City nudi kompletnu opremu za mačke, pse, male životinje i ptice te bogat program teraristike i akvaristike. Bogat asortiman trgovine omogućava vam da sve za vašeg ljubimca pronađete na jednom mjestu.

Zoo City

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 09:00 - 21:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Ljubimci obožavaju trgovinu Zoo City centra Supernova Garden Mall

Trgovina Zoo City smjestila se tik do južnog ulaza u centar Supernova Garden Mall i često je odredište brojnih vlasnika kućnih ljubimaca. Dobar obiteljski shopping njima nije potpun bez dobre ponude za krznene članove koji također trebaju najbolju i najkvalitetniju njegu i brigu. Zoo City specifičan je po vrlo prijateljskom stavu i ogromnom trudu uloženom u osluškivanje potreba svojih kupaca koji za ljubimce biraju samo najkvalitetnije proizvode.

Bogat asortiman trgovine omogućava vam da sve za vašeg ljubimca pronađete na jednom mjestu. Najkvalitetniju hranu, sredstva za njegu, opremu za životni prostor te igru i dresuru  pripremaju vam svjetski proznati proizvođači; Pro Plan, Royal Canin, Purina, Hunter, Ferplast, Trixie, BioGroom i brojni drugi. Mnoštvo artikala za najbolji shopping užitak čeka vas u prostranom prodajnom prostoru trgovine.

Zoo City nudi kompletnu opremu za mačke, pse, male životinje i ptice te bogat program teraristike i akvaristike. Članstvo u Zoo City klubu nudi vam pregršt pogodnosti i prodajnih akcija, a za sve nedoumice ili stručne savjete obratiti se možete ljubaznom osoblju trgovine koje će vam olakšati kupovinu i pomoći korisnim savjetima.

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

Zoo City posebno je mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca jer upravo tamo mogu provesti zajedničko kvalitetno shopping vrijeme. Zoo City s radom je počeo još 2008. godine s ciljem da svim ljubiteljima i vlasnicima kućnih ljubimaca ponudi okruženje u kojem će moći uživati.

Danas s ponosom u svojim trgovinama imaju bogat asortiman hrane, poslastica, raznih dodataka, igračaka, krevetića, dekica, putnih artikala i još mnogo toga što će upotpuniti život i potrebe omiljenih kućnih ljubimaca. Bilo da je riječ o psima, mačkama, pticama, glodavcima, ribicama ili gmazovima, u ZOO Cityju ćete pronaći sve potrebno za svoje ljubimce.

Većina članova ZOO City obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaje stvarnu ljubav. „Iz ljubavi za ljubimce“ slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u ZOO Cityju gdje vas očekuje ljubazno osoblje koje će u zajedničkoj suradnji pronaći rješenje za sve potrebe vas i vaših kućnih ljubimaca.

U bogatoj ponudi proizvoda možete pronaći suhu hranu za pse, mokru hranu za pse svih tekstura i oblika, veterinarske dijete, barf-raw smrznutu ili sirovu. Također, tu su i posude za hranu ili vodu, zdjelice, hranilice, pojilice, podlošci za posude, ampule protiv nametnika, ogrlica protiv nametnika, sprej protiv nametnika, krletke za velike, srednje i male papige, krletke za kanarince, egzote, oprema za krletke i ostala oprema.