Definicija A1 | Zagreb Garden Mall | Supernova

Optimizirajte mobilnu i internetsku uslugu i odaberite najnovije mobilne uređaje na jednom mjestu.

Definicija A1

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Definicija A1 krije najbolje tarife u centru Supernova Garden Mall

Osim što služi kao idealan modni dodatak, mobitel je postao neizostavni dio svakodnevice većine stanovništva. Ako bez njega izađemo iz kuće, osjećamo kao da nam fali komadić tijela. Kako biste uvijek imali kuna na računu, ali i dovoljno giga za dopisivanje, pobrinula se trgovina Definicija A1 smještena u prizemlju centra Supernova Garden Mall. U blizini bankomata, ali i trgovine Interspar saznajte sve mogućnosti koje Definicija A1 nudi u svijetu digitalnih usluga i proizvoda.

Pronađite najpametnije rješenje za neograničene pozive, surfanje internetom ili gledanje najnovijih filmova i serija, kao i nogometnih utakmica. Uštedite vrijeme i novac i najednom mjestu opremite svoj dom najmodernijom uslugom i doživljajem provođenja vremena ispred malih ekrana koja uključuju televizor, kompjuter i mobitel. Priključite se idealnim opcijama za vaše kućanstvo i uživajte u tarifama na pretplatu ili bonove, najnovijim Apple ili Samsung modelima, kao i u Ligi prvaka koju možete gledati pomoću A1 TV usluge. Jednostavno i brzo aktivirajte A1 opciju koja vam odgovara u trgovini A1 u centru Supernova Garden Mall.

A1 Hrvatska je prvi privatni mobilni operater u Hrvatskoj

A1 mjesto je gdje možete ugovoriti sve A1 telekomunikacijske usluge fiksne i mobilne telefonije te pronaći bogatu ponudu mobilnih uređaja i dodatne opreme. A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Čovjek u kombinaciji s tehnologijom novi je oblik života – moto je A1 telekoma proizašao iz modernih životnih navika koje neizostavno obuhvaćaju i korištenje digitalnih proizvoda i usluga. A1 telekom već desetljećima brine da svojim korisnicima među tisućama opcija pronađe upravo najbolja pametna rješenja koja pojednostavljuju svakodnevicu i štede vrijeme.

Privatni i poslovni korisnici već godinama s punim povjerenjem biraju usluge mobilne telefonije kao i internetske usluge koje jamče vrhunsku pokrivenost i pristupačne cijene te tarife i pakete upravo po vašoj mjeri. Neovisno o tome kako izgleda vaša svakodnevica, slobodno ili radno vrijeme, iz ponude A1 telekom zasigurno ćete odabrati opciju baš po svojoj mjeri. Ono što je svima zasigurno najvažnije upravo je brza internetska veza, neograničeno surfanje i povoljne cijene – pronađite paket usluga koji će zadovoljiti sve vaše kriterije, a ne zaboravite i na kvalitetne uređaje i dodatnu opremu. Na raspolaganju vam je izbor najmodernije, vrhunske tehnologije svjetski poznatih proizvođača. Ako tražite najbolje od mobilne telefonije, dobru cijenu, odličnu pokrivenost signalom, vrhunske uređaje i stručnu uslugu, A1 vaše je idealno odredište.