A1 | Zagreb Garden Mall | Supernova

Optimizirajte mobilnu i internetsku uslugu i odaberite najnovije mobilne uređaje na jednom mjestu.

A1

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Dobro došli u A1!

U skladu s digitalnim načinom života, korisnicima nudimo konvergentnu ponudu koja uključuje kombiniranje mobilne i fiksne usluge te televiziju (tv + net + mob + tel), a grupiranjem usluga na jednom računu korisnicima omogućujemo niz pogodnosti i značajnu mjesečnu uštedu. Kvalitetnom ponudom omogućujemo bezbrižnost i najbolju povezanost kod kuće i u pokretu.

Ukorak s potrebama korisnika

A1 Hrvatska dio je grupe A1 Telekom Austria – vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Grupa djeluje u sedam zemalja te zajedno pružamo usluge za približno 24 milijuna korisnika. Prisutni smo na tržištu od 1999. godine, a nakon osamnaest godina predstavljanja standarda najmodernijih tehnologija, proizvoda i usluga pod nazivom Vipnet – postali smo A1. Ukorak smo s digitalnom evolucijom s ciljem da korisnicima budemo vodič kroz svakodnevni, digitalan život.
Posjetite nas u A1 centru i saznajte sve o dostupnim proizvodima i uslugama, a naši djelatnici će vam ponuditi najbolja rješenja i odgovoriti na svako pitanje.

A1 Hrvatska je prvi privatni mobilni operater u Hrvatskoj

A1 mjesto je gdje možete ugovoriti sve A1 telekomunikacijske usluge fiksne i mobilne telefonije te pronaći bogatu ponudu mobilnih uređaja i dodatne opreme. A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Čovjek u kombinaciji s tehnologijom novi je oblik života – moto je A1 telekoma proizašao iz modernih životnih navika koje neizostavno obuhvaćaju i korištenje digitalnih proizvoda i usluga. A1 telekom već desetljećima brine da svojim korisnicima među tisućama opcija pronađe upravo najbolja pametna rješenja koja pojednostavljuju svakodnevicu i štede vrijeme.

Privatni i poslovni korisnici već godinama s punim povjerenjem biraju usluge mobilne telefonije kao i internetske usluge koje jamče vrhunsku pokrivenost i pristupačne cijene te tarife i pakete upravo po vašoj mjeri. Neovisno o tome kako izgleda vaša svakodnevica, slobodno ili radno vrijeme, iz ponude A1 telekom zasigurno ćete odabrati opciju baš po svojoj mjeri. Ono što je svima zasigurno najvažnije upravo je brza internetska veza, neograničeno surfanje i povoljne cijene – pronađite paket usluga koji će zadovoljiti sve vaše kriterije, a ne zaboravite i na kvalitetne uređaje i dodatnu opremu. Na raspolaganju vam je izbor najmodernije, vrhunske tehnologije svjetski poznatih proizvođača. Ako tražite najbolje od mobilne telefonije, dobru cijenu, odličnu pokrivenost signalom, vrhunske uređaje i stručnu uslugu, A1 vaše je idealno odredište.