Ira | Zagreb Garden Mall | Supernova

Otkrijte svijet ljepote i inspirirajte se uz Iru.

Ira

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Ira – cvjećarnica i gift shop 


Otkrijte svijet ljepote i inspirirajte se uz nas. Naša priča započela je davne 1994. godine u srcu Splita. Na samom početku, naša strast bila je veleprodaja artikala za cvjećarnice. Kroz godine, razvili smo se i proširili prodajni asortiman te danas nudimo sve što je potrebno za stvaranje jedinstvenih trenutaka.
S ponosom ističemo našu raznoliku ponudu koja uključuje umjetno cvijeće, drveće i zelenilo, fini porculan, elegantne dekorativne vaze, dizajnersku rasvjetu, sezonske dekoracije za posebne trenutke, ukrasne vrećice, trake i celofane za savršeno pakiranje poklona. 


Naši kupci uključuju vodeće prodajne lance, ugledne hotele, banke, šarmantne darovne dućane, čarobne cvjećarnice i inspirativne poklon galerije. Naša prisutnost na tržištu odražava se kroz dva vlastita veleprodajna objekta s ukupno 4500 kvadratnih metara površine, dvije cvjećarnice u Splitu, jednu u Solinu i tri u Zagrebu. S više od 90 stručnih i predanih djelatnika, radimo svakodnevno kako bismo vam pružili najbolje. Ponosni smo na dugogodišnji rad i jasnu viziju, koja su prepoznati kroz brojne nagrade osvojene na izložbama i natjecanjima. Naša predanost i kreativnost pokreću nas da budemo najbolji u onome što radimo, stvarajući jedinstvene trenutke za naše kupce.