Calzedonia | Garden Mall | Supernova

Upečatljiv dizajn i vrhunska kvaliteta odlika su fantastičnih Calzedonia linija donjeg rublja i kupaćih kostima.

Calzedonia

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Talijanska kvaliteta kupaćih kostima, čarapa i tajica nalazi se u trgovini Calzedonia u centru Supernova Garden Mall

Iako se često ne vide ispod odjeće, čarape, najlonke, hulahopke i samostojeće čarape tiha su patnja svake pripadnice ljepšeg spola u čijem biranju uživaju. Bogat izbor kupaćih kostima, čarapa i tajica pronađite u trgovini Calzedonia u centru Supernova Garden Mall. 

Smještena u neposrednoj blizini trgovine cipela CCC, trgovina Calzedonia ističe se odličnim modelima kupaćih kostima. Jednodijelni klasični crni kupaći kostim, dvodijelni s prugicama ili vatreni crveni s trakicama koji će istaknuti vašu savršenu liniju za koju ste se znojili u teretani, pronađite u bogatoj ponudi ovog talijanskog brenda. Opremite se kratkim čarapicama s čipkom, šljokicama ili šarenim uzorkom koje će odlično pristajati uz niske bijele tenisice.

Oblikujte svoje tijelo uz tajice od trapera, kožne tajice,  tajice s uzorkom ili klasične crne tajice. Opremite i svoje mališane čarapicama, kupaćim kostimima, dječjim tajicama i čarapama s gaćicama za bebe odlične kvalitete. Muška kolekcija sastoji se od kupaćih gaćica i čarapa koje će nositi uz odijelo, na sportske tenisice ili kratkih stopalica koje se ne vide na casual cipelama. Udobnost i kvaliteta nalaze se u trgovini Calzedonia u shopping centru Supernova Garden Mall.

Talijanski dizajn i kvaliteta Calzedonia kolekcija

Tvrtka Calzedonia osnovana je 1986. godine u Veroni, a Grupacija Calzedonia trenutno broji maloprodajnu mrežu od 3.860 prodavaonica u 40 zemalja širom svijeta. Poslovni uspjeh i odlična prihvaćenost brenda može se pripisati i odličnoj kombinaciji nekoliko važnih faktora; raznolikost asortimana koji prati najnovije modne trendove, vrhunska kvaliteta izrade i korištenje najkvalitetnijih materijala.

Ovaj renomirani talijanski brend donjeg rublja, čarapa i kupaćih kostima Calzedonia cijele vam godine nudi kvalitetne i udobne artikle odličnog dizajna. Uz bogat izbor pidžama, spavaćica i tajica posebno je atraktivna ponuda čarapa. Calzedonia nudi široki asortiman ženskih samostojećih čarapa, najlonki, ženskih i dječjih čarapa s gaćicama, kratkih i dugih čarapa te dokoljenica za bebe, djecu, muškarce i žene.

Posebno je prepoznatljivo kvalitetno donje rublje trgovine Calzedonia jer ga odlikuju vrhunski materijali i praktičan dizajn. Prepoznajete li važnost odabira kvalitetnog donjeg rublja, asortiman Calzedonije neće vas razočarati.

Materijali koji savršeno odgovaraju vašem tijelu, ugodni su za nošenje, a rublje je istovremeno vrlo atraktivnog dizajna – odabirom ovakvih komada zasigurno nećete pogriješiti. Osim standardne ponude kupce očekuju i prigodne kolekcije koje prate brojne prigode i praznike tijekom godine.

Zimska blagdanska ponuda odlična je za odabir poklona, a prve tople i sunčane dane redovito prate i nove kolekcije kupaćih kostima i dodataka za plažu. Priuštite svojoj koži samo najkvalitetnije i najugodnije materijale i birajte proizvode trgovine Calzedonia.