Heta 1892 | Zagreb Garden Mall | Supernova

Odaberite luksuz koji ćete si moći priuštiti u trgovini Heta 1892 koja se ističe elegantnim, modernim, minimalističkim, a opet tako posebnim nakitom i satovima poznatih svjetskih brendova.

Heta 1892

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Poklonite Heta 1892 nakit ili sat

Nakit ponekad govori o našem stilu više nego što mislimo, a dobar sat ,osim što pokazuje točno vrijeme, najbolji je dodatak modnoj kombinaciji. Pronađite nakit vrijedan divljenja u trgovini Heta 1892 na prvom katu shopping centra Supernova Garden Mall. Nakit i satovi za muškarce i žene glavna su ponuda trgovine Heta 1892 smještene u blizini trgovina Hervis, Müller i DM.

Izaberite nakit za godišnjicu braka u obliku naušnica, prstena ili ogrlice ili sat kao poklon za diplomu iz bogate ponude trgovine Heta 1892. Tanke narukvice od srebra sa zvjezdicama ili dječji sat na kojem će naučiti točno vrijeme, idealni su pokloni za dječje rođendane. Veliki muški satovi ili zlatni ženski sat, samo su dio bogate ponude koja u svom asortimanu nudi i prekrasne naušnice i ogrlice od bijelog i žutog zlata. Odaberite nakit ili sat trgovine Heta 1892 i poklonite uspomenu koja će se govoriti ljubav.

Vječna uspomena uz novi sat ili vrijedan komad nakita

Bezvremenska elegancija i kvaliteta izrade nakita i satova privlači kupce više nego povoljne cijene i popusti. Odaberite luksuz koji ćete si moći priuštiti u trgovini Heta 1892 koja se ističe elegantnim, modernim, minimalističkim, a opet tako posebnim nakitom i satovima poznatih svjetskih brendova. Debele ili tanke karike koje krase čelične narukvice idealne za jeke muške ruke ili nježni dizajn narukvica za žene ukrašene kamenčićima u boji, idealan su poklon koji će postati uspomena na onoga tko ga je poklonio.

Birajte između ogrlica, naušnica, prstenja ili narukvica koje će krasiti komad tijela na kojem ćete ga nositi. Kvaliteta i jedinstvenost dizajna ono su čemu se kupci uvijek vraćaju, a pronaći ih možete u trgovini Heta 1892 . Ljubitelji zlata oduševit će ponuda nakita u prepoznatljivoj žutoj boji, ali i narukvice ili ogrlice u rozoj i boji bijelog zlata. Naušnice od srebra ili ogrlice u srebrnoj boji idealan su poklon za rođendane, krstitke, krizme ili pričesti te će ostati trajni podsjetnik na taj važan datum. Mladenke koje traže idealan komad nakita za najvažniji dan u svom životu mogu birati između decentnog i minimalističkog ili nakita koji će se isticati uz njenu vjenčanicu. Poklonite nakit kao najljepšu uspomenu uz trgovinu Heta 1892 .