Alfa Vision Optika | Zagreb Garden Mall | Supernova

Individualan pristup i kvaliteta usluge ono su što Alfa Vision Optiku čine nezaobilaznim mjestom kada je zdravlje naših očiju u pitanju.

Alfa Vision Optika

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Zdravi vid i moderni okviri čekaju vas u Alfa Vision Optici u centru Supernova Garden Mall

Oči su ogledalo duše - kažu oni romantični među nama, no Alfa Vision Optika zna da su oči i njihovo zdravlje glavni prioritet. Pregledajte svoj vid u modernoj uređenoj poslovnici Alfa Vision Optike u centru Supernova Garden Mall i uživajte u najpopularnijim svjetskim brendovima naočala - Vogue, Persol, Gucci, Max Mara, Ray Ban, Furla, Dolce & Gabbana, Bottega Veneta, Celine, CHIMI, Cazal i mnogim drugim. 

Kvalitetnim naočalama i lećama štitimo ih od opasnih sunčevih zraka i čuvamo od razvitka daljnje bolesti. Uz najpoznatija imena iz svijeta naočala, Alfa Vision Optika nudi i uslugu besplatne kontrole vida za odrasle za naočale i kontaktne leće te mjerenje očnog tlaka, kao i pregled vida za djecu koju čeka i posebno osmišljen dječji kutak. Stručnost, ljubaznost i profesionalizam prilikom kupovine naočala ili leća ono je što će vas dočekati prilikom ulaska u poslovnicu u Alfa Vision Optike u centru Supernova Garden Mall.

Alfa Vision Optika - prijatelj naših očiju

Više od 20 godina prezime Bilić brine da naš vid i oči dobiju ono što zaslužuju - samo najbolju brigu popraćenu modernim izgledom. Individualan pristup i kvaliteta usluge ono su što Alfa Vision Optiku čine nezaobilaznim mjestom kada je zdravlje naših očiju u pitanju. Nosimo li naočale iz zdravstvenih razloga ili nam one samo služe kao zaštita od sunčevih zraka, ljubazno i stručno osoblje preporučit će dioptriju i okvire idealne za naše potrebe.

S tri poslovnice u strogom centru grada Zagreba, mogu se pohvaliti i jednom na istoku grada smještenom u centru Supernova Garden Mall. Javljaju li vam se problemi s vidom, poput dalekovidnosti ili kratkovidnosti ili pak astigmatizam ili staračka dalekovidnost, svoj problem možete riješiti na jednom mjestu. Jednojakosne ili progresivne naočalne leće, radne naočale ili pak one za dječji vid - Alfa Vision Optika ima rješenje za vaš problem s vidom. Birajte između bogate i kvalitetne ponude sunčanih naočala, dioptrijskih naočala ili kontaktnih leća, a učlanjenjem u Alfa Vision loyalty klub ostvarite i niz pogodnosti poput popusta i servisa vaših naočala. Budite jedan od preko 10.000 pacijenata koji su zadovoljno izašli iz Alfa Vision Optike koja je prijatelj naših očiju.