Lemia kemijska čistionica | Zagreb Garden Mall | Supernova

Čišćenje mrlja od vina na omiljenoj košulji, mrlje na tepihu ili mrlja na kauču koje je napravilo vaše dijete nikad nije bilo lakše uz kemijsku čistionicu Lemia.

Lemia kemijska čistionica

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Kemijsko čišćenje Lemia u centru Supernova Garden Mall

Ušteda vremena nešto je s čim se bore svi zaposleni ljudi. Obavite shopping i očistite od mrlja najdraže hlače, haljinu ili jaknu na prvom katu shopping centra Supernova Garden Mall u kemijskoj čistionici Lemia i uštedite nepotrebnu vožnju. Čista i mirisna odjeća čeka vas u poslovnici između trgovine Hespo i Posteljina.hr u zagrebačkoj Dubravi.

Uz usluge pranja, kemijskog i mokrog čišćenja, kemijska čistionica Lemia nudi i usluge sitnih krojačkih i postolarskih popravaka tekstila i kože. Odnesite na čišćenje svoj čupavi tepih ili perzijski tepih, muževe košulje na peglanje ili svoje omiljene bijele hlače da im izvuku mrlju koja nije otišla u normalnom pranju.

Tenisice koje vaše dijete voli, ali uporno prlja, povjerite kemijskoj čistionici Lemia koja će ima vratiti stari sjaj. Spremate li se na skijanje, osvježite skijašku opremu od prošle godine pranjem u vrhunskim strojevima koji ju neće oštetiti. Operite poplune, kašmir, vunu i jastuke u kemijskoj čistionici Lemia u centru Supernova Garden Mall.

Kemijska čistionica Lemia spas za sve vrste tkanina

Čišćenje mrlja od vina na omiljenoj košulji, mrlje na tepihu ili mrlja na kauču koje je napravilo vaše dijete nikad nije bilo lakše uz kemijsku čistionicu Lemia. Od kada su kao obiteljski obrt otvorili prvu poslovnicu davne 1979. godine, danas s čak 60 djelatnika, 3 moderne ekološke kemijske čistionice i 11 sabirnih mjesta u Zagrebu pomažu stanovnicima glavnog grada u čistoći njihovog rublja. Osim usluge kemijskog čišćenja i pranja rublja, Lemia nudi uslugu glačanja, krojačkih popravaka i bojenja tekstila, te uslugu mokrog čišćenja namijenjenog delikatnim materijalima.

Svojim se uslugama prilagođavaju potrebama tržišta i klijenata, pa usluga strojnog glačanja košulja jedna od najčešćih usluga koje koriste poslovni ljudi. Brzinom usluge i prihvatljivim cijenama te dugogodišnjem iskustvu, kemijska čistionica Lemia jedna je od rijetkih koja nudi cjelokupni paket kemijskog čišćenja. S povjerenjem im u ruke prepustite vjenčanice, maturalne haljine, motoristička odijela, kao i košulje od svile, bundu koju ste naslijedili od bake ili jaknu od perja koja vam stoji božanstveno. Koristeći vrhunsku tehnologiju, prepoznati su kao pouzdan partner te ne čudi da rade na projektima poput emisija "Ples sa zvijezdama" ili "Gospodin Savršeni". Obratite im se s povjerenje i u stručne ruke kemijske čistionice Lemia prepustite svoje tepihe, košulje i zimske kapute.