Extreme Intimo | Garden Mall | Supernova

Opremite cijelu obitelj na jednom mjestu i izaberite pamučno donje rublje i ugodne pidžame za žene, muškarce, djevojčice, dječake i bebe.

Extreme Intimo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Moda

Extreme Intimo donje rublje za sve prilike i uzraste u centru Supernova Garden Mall

Udobno i kvalitetno donje rublje, pidžame i kupaće kostime potražite na prvom katu shopping centra Supernova Garden Mall u trgovini Extreme Intimo. Prepoznatljiv po kreativnom dizajnu i vrhunskoj izvedbi krojeva, Extreme Intimo smjestio se prekoputa trgovina DM i Deichmann.

Opremite cijelu obitelj na jednom mjestu i izaberite pamučno donje rublje i ugodne pidžame za žene, muškarce, djevojčice, dječake i bebe. Ponuda uključuje ženske spavaćice, pidžame za muškarce, kao i pidžame za djecu i bebe s popularnim crtanim likovima poput filma Frozen izrađeni od najkvalitetnijih materijala. Ljeto ne možemo zamisliti bez odlaska na plažu, jezero ili rijeku, a kupaći kostim koji najbolje odgovara građi vašeg tijela pronađite u trgovini Extreme Intimo.

Izaberite između jednodijelnih ili dvodijelnih badića u crnoj boji, s uzorkom ili s prugicama. Birajte između pamučnih gaćica i grudnjaka za svaki dan ili čipkastih kompleta za posebne prilike. Neka trgovina Extreme Intimo postane vaša omiljena destinacija za kupovinu donjeg rublja u centru Supernova Garden Mall.

Extreme Intimo sinonim je za udobno i kvalitetno donje rublje

Osnovana 2002. godine, trgovina Extreme Intimo zahvaljujući kvaliteti izrade, modernom dizajnu i nježnom osjećaju prirodnih materijala stekla je vjerne ljubitelje svojih proizvoda. Prepoznata kao destinacija broj jedan kada je muško, žensko i dječje donje rublje u pitanju, Extreme Intimo asortiman čini i program za spavanje, kao i bogata ponuda kupaćih kostima. Više od 100 poslovnica u osam zemalja dokaz su da je riječ o vrhunskom brendu kojem su kupci na prvom mjestu.

Potraga za udobnim, kvalitetnim i nježnim gaćicama za vašu bebu, djevojčice ili dječake, završava na policama trgovine Extreme Intimo koja krije male pidžame s popularnim crtanim likovima koje djeca obožavaju, kratke hlačice i majice kratkih rukava, kao i duge rukave za zimu. Vesele, šarene tkanine na gaćicama i potkošuljama za djevojčice, kao i uzorci s autićima i Disney likovima za dječake, postat će omiljeno donje rublje vaših malaca, a kvaliteta i dugotrajnost tkanine oduševit će sve mame.

Čvrstoća grudnjaka, nježnost gaćica bez rubova, kvaliteta potkošulja, kao i odličan izbor pidžama i spavaćica oduševit će sve pripadnice ljepšeg spola koje u asortimanu Extreme Intimo mogu pronaći i savršeni kupaći kostim koji će odgovarati njihovom stilu i građi tijela. Extreme Intimi u svojoj ponudi nije zaboravio ni na muškarce kojima nudi bokserice, slip gaće, potkošulje i pidžame koje će ih pratiti u svakodnevnim obvezama. Nježno i udobno donje rublje pronađite u trgovini Extreme Intimo.