Extreme Intimo | Zagreb Garden Mall | Supernova

Opremite cijelu obitelj na jednom mjestu i izaberite pamučno donje rublje i ugodne pidžame za žene, muškarce, djevojčice, dječake i bebe.

Extreme Intimo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Moda

Extreme Intimo donje rublje za sve prilike i uzraste u centru Supernova Garden Mall

Udobno i kvalitetno donje rublje, pidžame i kupaće kostime potražite na prvom katu shopping centra Supernova Garden Mall u trgovini Extreme Intimo. Prepoznatljiv po kreativnom dizajnu i vrhunskoj izvedbi krojeva, Extreme Intimo smjestio se prekoputa trgovina DM i Deichmann.

Opremite cijelu obitelj na jednom mjestu i izaberite pamučno donje rublje i ugodne pidžame za žene, muškarce, djevojčice, dječake i bebe. Ponuda uključuje ženske spavaćice, pidžame za muškarce, kao i pidžame za djecu i bebe s popularnim crtanim likovima poput filma Frozen izrađeni od najkvalitetnijih materijala. Ljeto ne možemo zamisliti bez odlaska na plažu, jezero ili rijeku, a kupaći kostim koji najbolje odgovara građi vašeg tijela pronađite u trgovini Extreme Intimo.

Izaberite između jednodijelnih ili dvodijelnih badića u crnoj boji, s uzorkom ili s prugicama. Birajte između pamučnih gaćica i grudnjaka za svaki dan ili čipkastih kompleta za posebne prilike. Neka trgovina Extreme Intimo postane vaša omiljena destinacija za kupovinu donjeg rublja u centru Supernova Garden Mall.

Extreme Intimo sinonim je za udobno i kvalitetno donje rublje

Osnovana 2002. godine, trgovina Extreme Intimo zahvaljujući kvaliteti izrade, modernom dizajnu i nježnom osjećaju prirodnih materijala stekla je vjerne ljubitelje svojih proizvoda. Prepoznata kao destinacija broj jedan kada je muško, žensko i dječje donje rublje u pitanju, Extreme Intimo asortiman čini i program za spavanje, kao i bogata ponuda kupaćih kostima. Više od 100 poslovnica u osam zemalja dokaz su da je riječ o vrhunskom brendu kojem su kupci na prvom mjestu.

Potraga za udobnim, kvalitetnim i nježnim gaćicama za vašu bebu, djevojčice ili dječake, završava na policama trgovine Extreme Intimo koja krije male pidžame s popularnim crtanim likovima koje djeca obožavaju, kratke hlačice i majice kratkih rukava, kao i duge rukave za zimu. Vesele, šarene tkanine na gaćicama i potkošuljama za djevojčice, kao i uzorci s autićima i Disney likovima za dječake, postat će omiljeno donje rublje vaših malaca, a kvaliteta i dugotrajnost tkanine oduševit će sve mame.

Čvrstoća grudnjaka, nježnost gaćica bez rubova, kvaliteta potkošulja, kao i odličan izbor pidžama i spavaćica oduševit će sve pripadnice ljepšeg spola koje u asortimanu Extreme Intimo mogu pronaći i savršeni kupaći kostim koji će odgovarati njihovom stilu i građi tijela. Extreme Intimi u svojoj ponudi nije zaboravio ni na muškarce kojima nudi bokserice, slip gaće, potkošulje i pidžame koje će ih pratiti u svakodnevnim obvezama. Nježno i udobno donje rublje pronađite u trgovini Extreme Intimo.