Sinsay | Zagreb Garden Mall | Supernova

Modni komadi koje obožavaju ljubiteljice modernog i mladenačkog stila čine najbolje kolekcije trgovine Sinsay.

Sinsay

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Najnovije modne trendove krije trgovina Sinsay u centru Supernova Garden Mall

Odvažne, moderne, hrabre i posebne kombinacije nemoguće je osmisliti bez modernih traperica, raznobojnih vesti i pulovera, trendi košulja, kožnih modnih komada, kaputa i jakni i neizostavnih modnih dodataka. Modele inspirirane posljednjim trendovima potražite na policama trgovine Sinsay. Inspirirane popularnim Instagram blogericama, brojne mlade žene i djevojke njeguju mladenački stil prepun aktualnih trendova, a upravo vas takvi outfiti čekaju u trgovini Sinsay u centru Supernova Garden Mall na prvom katu, u blizini trgovine Elipso.

Svaka sezona u Sinsay donosi nove kolekcije i popularne modne komade, a osim sezonskog asortimana, u ponudi trgovine čeka vas i program za spavanje, kolekcije nakite i modnih dodataka, poklon-paketi i blagdanske kolekcije te kolekcije inspirirane popularnim crtanim ili tv likovima. Školarke, studentice, i sve ostale ljubiteljice mladenačkog stila uživat će u ponudi brenda, a asortiman će zasigurno oduševiti i pripadnice drugih generacija koje svoje klasične kombinacije vole osvježiti popularnim i modernim komadima i elementima aktualnih trendova. Poput pravog znalca odaberite idealne komade uz koje ćete kreirati poslovni styling, svakodnevnu kombinaciju, outfit za večernji izlazak ili za neku svečanu prigodu.

Za moćne karaktere i odlične modne kombinacije

Sinsay je popularni brend poljskog retail lanca LPP koji posluje uspješno u mnogobrojnim zemljama svijeta. Središte tvrtke Sinsay smješteno je u glavnom poljskom gradu Gdansk u kojem su i ostali popularni brendovi Reserved i Cropp. Sinsay je osnovan davne 2012. godine i od tada je vodeći brend u ponudi za mlade generacije koje uvijek odabiru najaktualnije modne trendove. trenutno je Sinsay rasprostranjen diljem svijeta s više od 190 trgovina i ekspanzija na tržišta kontinuiran je proces u uspješnom poslovanju ovog brenda. Sinsay nosi potpis brenda za moćne, vesele i karakterne djevojke koje hrabro prate najnovije modne trendove. Zahvaljujući bogatom asortimanu, Sinsay mladim djevojkama nudi sjajnu mogućnost igre s modom kako bi naglasile svoju osobnost. Velika prednost ovog brenda leži u povoljnim cijenama koje omogućavaju mladima da kupuju brojne modne artikle po odličnoj kvaliteti.

 Odaberite originalan modni look i iznenadite sve oko sebe uz moćne kombinacije različitih uzoraka, materijala i modela. Poigrajte se svojim modnim ukusom i zaigrajte stil do tih granica da se osjećate poput pravih modnih ikona. Po uzoru na popularne megazvijezde Rita Oru, Arianu Grande, Beyonce i brojne druge, unesite dašak glamura, modnih aktualnosti i dio svog karaktera. Originalnošću ostavite trag u društvu jer je sve lako kad si mlad.