Ali Kebaba | Zagreb Garden Mall | Supernova

Jedno od omiljenih jela kuhinje Bliskog Istoka, ukusni kebab, pronađite u Ali Kebabi u centru Supernova Garden Mall.

Ali Kebaba

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Orijentalni okusi u centru Supernova Garden Mall

Opojan miris ukusne i egzotične orijentalne hrane dovest će vas u Ali Kebaba restoran shopping centra Supernova Garden Mall. Uživajte u ugodnom ambijentu zatvorenog prostora restorana. Popularnost kebaba brzo se proširila našim prostorima i postoje razne varijante pripreme, no ona Ali Kebabe nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ova ukusna delicija više je od brzog zalogaja; nakon dobrog shoppinga okrijepiti se možete odličnim, cjelovitim obrokom. Birajte između nekoliko ukusnih kombinacija mesnih i povrtnih sastojaka i umaka, odaberite omiljeno osvježavajuće piće, a kao šećer na kraju ukusnog jela, zasladite se i sočnom baklavom od oraha ili pistacija koju možete kupiti i u paketu koji ćete ponijeti kući i u slatkim zalogajima uživati kroz cijeli dan. Okus i miris Bliskog Istoka nikada vam nije bio bliže – dašak ove popularne egzotične kuhinje koja obiluje okusima, mirisima i brojnim očaravajućim začinima, očekuje vas u centru Supernova Garden Mall.

Svjetski dobar okus u vašem gradu!

Jedan od poznatijih orijentalnih specijaliteta kuhinje Bliskog istoka svakako je popularni kebab. Ova ukusna delicija brzo je pronašla put do srca brojnih hrvatskih gurmana, a na posebno kvalitetan način svojim posjetiteljima približava ju restoran Ali Kebaba. Izbor najkvalitetnijeg mesa i različitog povrća domaćih proizvođača garantira svježinu i kvalitetu. Svakodnevno svježe pečena peciva napravljena su bez konzervansa od potpuno prirodnih sastojaka, jednako kao i ostali dodaci što pretvara ovo jelo u vrhunski užitak.

Sami odaberite omiljenu kombinaciju, jer na raspolaganju su vam brojne slasne varijante; izbor telećeg, junećeg, pilećeg i purećeg mesa, serviranje u lepinji ili tortilji, razne vrste priloga i ukusni umaci. Ovisno o apetitima, kebab dolazi i u nekoliko veličina, a odlučite li ipak za osvježavajuću varijantu s nešto manje kalorija, kebab mix možete naručiti spravljen kao salatu. Ali Kebaba kebab više je od brze hrane – upotpunite svoj obrok izborom slastica i pića i uživajte u ugodnom ambijentu restorana. 

Ne propustite isprobati orijentalnu baklavu u nekoj od dvije opcije – s nadjevom od oraha ili pistacija. Sve one koji svoju dozu šećera trebaju i kod kuće oduševit će opcija kupnje 20 baklava u Baklava Boxu. Uvijek svježa hrana, pripremljena po ekskluzivnoj recepturi neposredno prije serviranja garantira visok standard i kvalitetu.