Intersport | Garden Mall | Supernova

Za sve one koji preferiraju sportski način odijevanja i casual modne kombinacije ne propustite osmisliti idealne outfite birajući sportsku obuću i odjeću atraktivnog dizajna.

Intersport

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport

Intersport će probuditi pravi sportski duh u vama u centru Supernova Graden Mall

Trgovinu Intersport možete pronaći u prizemlju shopping centra Supernova Zagreb Garden Mall odmah pored glavnog sjevernog ulaza. Na adresi Rudolfa Kolaka 14 očekuje vas iznimna ponuda sportske opreme za sve generacije. Bilo da tražite za sebe ili djecu, na muškom i ženskom odjelu možete odabrati neke od najpoznatijih svjetskih brendova.

Pod sloganom „Sport svima“ možete odabrati raznu opremu bilo da želite rolati, igrati tenis, odbojku, nogomet, ako tražite opremu za skijanje, plivanje, rukomet i slično. Svijet sporta nikada nije bio dostupniji uz Intersportove kolekcije koje stižu iz sezone u sezonu, a među brendovima možete odabrati sljedeće: adidas, Puma, Converse, Under Armour, Nike, Joma, Kettler, Salomon, Asics, Desigual, Ipanema, Molten, Planika, Roxy i brojni drugi.  

Bilo da se sportom bavite amaterski, iz hobija ili vam je dio svakodnevice, u trgovini Intersport ćete pronaći odlične savjete ljubaznih djelatnika koji će vam dati najbolje smjernice prilikom kupovine potrebne sportske opreme. Odjeća, obuća, sportski modni dodaci i sva pripadajuća oprema očekuju vas na policama trgovine Intersport u shopping centru Supernova Zagreb Garden Mall.

Duga tradicija približavanja sporta kupcima

Intersportova priča započinje još davne 1968. godine kada se deset organizacija nabave udružilo vodeći se zajedničkim ciljem – osnovati međunarodnu organizaciju koja će kupcima ulijevati povjerenje i približiti razumijevanje sporta. Danas Intersport posluje u 44 zemalja diljem svijeta s više od 5400 trgovina i svojom ponudom zadovoljava potrebe, kako profesionalnih sportaša, tako i rekreativaca te zaljubljenika u život u pokretu. S izrazitim fokusom na krajnje korisnike i kupce, filozofija tvrtke Intersport približiti je sport i sportsku opremu svim zainteresiranima kroz lokalni pristup i osoblje trgovina.

Stručni savjeti i bogat izbor proizvoda vrhunske kvalitete zadovoljit će i najizbirljivije. Misao vodilja i osnovna poruka brenda je „Sport svima“, a politika tvrtke je uistinu i djelovati vodeći se time da je sport za svakoga pa djelatnici tako nastoje biti na raspolaganju pripadnicima svih generacija, odraslima i djeci te profesionalcima i amaterima. Pomoć i savjet pri odabiru svakome će dobro doći i pripomoći da pronađe opremu upravo po svojoj mjeri i  za najbolje rezultate. Pronađite sve potrebno za neke od najpopularnijih sportova poput košarke, nogometa, rukometa, tenisa, plivanja, fitnessa, skijanja ili trčanja.

Ako je vaše srce osvojio neki od ekstremnih ili opremom manje zastupljenih sportova Intersportu ćete, na veliko zadovoljstvo pronaći opremu čak i za takve aktivnosti. Alpsko skijanje, bordanje, rugby, rolanje i skateboarding samo su neki od sportova za koje vam Intersport nudi odličan izbor kvalitetne opreme.