Tom Tailor | Zagreb Garden Mall | Supernova

Ljubitelji casual modnih kombinacija nosivih u brojnim dnevnim prilikama uživat će u bogatoj ponudi odjeće, obuće i modnih dodataka za žene i muškarce.

Tom Tailor

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Tom Tailor modna ponuda u centru Supernova Garden Mall

Trgovinu Tom Tailor potražite u prizemlju centra Supernova Garden Mall, između trgovina Galileo i Tally Weijl. Ljubitelji casual modnih kombinacija nosivih u brojnim dnevnim prilikama uživat će u bogatoj ponudi odjeće, obuće i modnih dodataka za žene i muškarce.

Sezonske linije s posebnim naglaskom na denim artikle privući će vas odličnim dizajnom i provjerenom kvalitetom. Odaberite idealne traperice koje mogu biti savršena okosnica svakog stylinga. Dobro odabran kroj nije teško pronaći u ponudi najrazličitijih krojeva koje savršeno možete prilagoditi svojoj tjelesnoj građi. Pomno odabrane hlače kombinirajte s različitim majicama, vestama i košuljama, ovisno o sezoni i prigodi.

I tijekom zime ostanite vjerni svom stilu i odaberite jaknu ili kaput izvrsnog dizajna i odlične kvalitete koji će vas grijati i za najnižih temperatura. Svaki outfit upotpunite odličnim modnim dodacima u muškoj ili ženskoj varijanti. Šalovi, kape, torbe i novčanici samo su neki od dodataka kojima možete začiniti svoje dnevne kombinacije i učiniti ih posebno upečatljivima. Uživajte u idealnom spoju kvalitete i modernog dizajna Tom Tailor kolekcija.

Vrhunska kvaliteta za vaš modni izričaj uz Tom Tailor 

Tom Tailor je svjetski poznati brend za sve one koji cijene kvalitetu i dobar stil, a tvrtka posluje još od 1999. godine i danas se ubraja među najpoznatije marke u kategoriji srednjeg cjenovnog razreda. Najnovije kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima namijenjene su suvremenim ženama i muškarcima. Slogan Tom Tailora je „Život je igra, igrajte se, budite opušteni i odjeveni sa stilom“.

Vođeni ovim sloganom, u Tom Tailoru idealne kombinacije pronaći će moderne žene i muškarci koji žive u dinamičnom i urbanom okruženju, a žele istaknuti svoju individualnost karakterističnu za aktivan životni stil. U ponudi će se pronaći autentične kombinacije za samouvjeren izgled kojeg karakterizira sportski, opušten, prirodan i moderan stil. Tom Tailor je moderan brend s odjećom i modnim dodacima izrađeni od kvalitetnih i odabranih tkanina, a godišnje u ponudi svojim kupcima nudi 12 različitih kolekcija.

Svladajte svoje svakodnevne izazove i ostanite vjerni sebi uz pozitivnu energiju i inspiraciju koju možete pronaći u Tom Tailor ponudi. Budite najbolja verzija sebe i recite da pozitivnom stavu prema životu. Recite da novim avanturama i recite da kvalitetnom izboru koji ima Tom Tailor. U bogatom izboru pronaći će se sve za žene, muškarce i djecu jer Tom Tailor nudi širok izbor privlačne i raznolike ponude za cijelu obitelj.