Tom Tailor | Garden Mall | Supernova

Ljubitelji casual modnih kombinacija nosivih u brojnim dnevnim prilikama uživat će u bogatoj ponudi odjeće, obuće i modnih dodataka za žene i muškarce.

Tom Tailor

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Tom Tailor modna ponuda u centru Supernova Garden Mall

Trgovinu Tom Tailor potražite u prizemlju centra Supernova Garden Mall, između trgovina Galileo i Tally Weijl. Ljubitelji casual modnih kombinacija nosivih u brojnim dnevnim prilikama uživat će u bogatoj ponudi odjeće, obuće i modnih dodataka za žene i muškarce.

Sezonske linije s posebnim naglaskom na denim artikle privući će vas odličnim dizajnom i provjerenom kvalitetom. Odaberite idealne traperice koje mogu biti savršena okosnica svakog stylinga. Dobro odabran kroj nije teško pronaći u ponudi najrazličitijih krojeva koje savršeno možete prilagoditi svojoj tjelesnoj građi. Pomno odabrane hlače kombinirajte s različitim majicama, vestama i košuljama, ovisno o sezoni i prigodi.

I tijekom zime ostanite vjerni svom stilu i odaberite jaknu ili kaput izvrsnog dizajna i odlične kvalitete koji će vas grijati i za najnižih temperatura. Svaki outfit upotpunite odličnim modnim dodacima u muškoj ili ženskoj varijanti. Šalovi, kape, torbe i novčanici samo su neki od dodataka kojima možete začiniti svoje dnevne kombinacije i učiniti ih posebno upečatljivima. Uživajte u idealnom spoju kvalitete i modernog dizajna Tom Tailor kolekcija.

Vrhunska kvaliteta za vaš modni izričaj uz Tom Tailor 

Tom Tailor je svjetski poznati brend za sve one koji cijene kvalitetu i dobar stil, a tvrtka posluje još od 1999. godine i danas se ubraja među najpoznatije marke u kategoriji srednjeg cjenovnog razreda. Najnovije kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima namijenjene su suvremenim ženama i muškarcima. Slogan Tom Tailora je „Život je igra, igrajte se, budite opušteni i odjeveni sa stilom“.

Vođeni ovim sloganom, u Tom Tailoru idealne kombinacije pronaći će moderne žene i muškarci koji žive u dinamičnom i urbanom okruženju, a žele istaknuti svoju individualnost karakterističnu za aktivan životni stil. U ponudi će se pronaći autentične kombinacije za samouvjeren izgled kojeg karakterizira sportski, opušten, prirodan i moderan stil. Tom Tailor je moderan brend s odjećom i modnim dodacima izrađeni od kvalitetnih i odabranih tkanina, a godišnje u ponudi svojim kupcima nudi 12 različitih kolekcija.

Svladajte svoje svakodnevne izazove i ostanite vjerni sebi uz pozitivnu energiju i inspiraciju koju možete pronaći u Tom Tailor ponudi. Budite najbolja verzija sebe i recite da pozitivnom stavu prema životu. Recite da novim avanturama i recite da kvalitetnom izboru koji ima Tom Tailor. U bogatom izboru pronaći će se sve za žene, muškarce i djecu jer Tom Tailor nudi širok izbor privlačne i raznolike ponude za cijelu obitelj.