Hrvatski Telekom | Zagreb Garden Mall | Supernova

Posjetite prodajno mjesto Hrvatskog Telekoma i saznajte sve o vrhunskim proizvodima i telekom uslugama na vodećoj mreži.

Hrvatski Telekom

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika

Prodajno mjesto Hrvatskog Telekoma – sve na jednom mjestu u centru Supernova Garden Mall

U prodajnom mjestu Hrvatskog Telekoma očekuje vas raznolika ponuda fiksnih i mobilnih usluga, vrhunskih mobilnih uređaja raznih brandova kao i široka paleta dodatne opreme.

Na platomatu možete platiti račune Hrvatskog Telekoma bez naknade, a sve ostale račune koji imaju 2D bar kod uz naknadu od 0,26 EUR do 0,66 EUR, ovisno o iznosu na računu. Također, možete i nadoplatiti račun na bonove sebi ili razveseliti svoje najdraže s direktnom nadoplatom računa.

Naše profesionalno prodajno osoblje pružit će vam maksimalnu podršku u svakom trenutku i pomoći vam pri odabiru usluga i proizvoda.

Lider na tržištu koji pokreće online društvo i razvoj digitalnog gospodarstva

Hrvatski Telekom vodeća je telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj koja svojim korisnicima pruža potpuni spektar telekomunikacijskih usluga od fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, interneta i međunarodne komunikacije.

Osnovna usluga koju pruža HT je bazirana na pružanju kvalitetne i moderne usluge elektroničkih komunikacija te projektiranje i izgradnja elektroničkih komunikacijskih mreža na području cijele Hrvatske. Uz usluge nepokretne telefonije (pristup i promet usluga nepokretne telefonije te dodatne usluge nepokretne mreže), HT također pruža internetske, IPTV i ICT usluge, usluge prijenosa podataka (najam vodova, Metro-Ethernet, IP/MPLS, ATM) te usluge pokretnih telefonskih mreža GSM, UMTS i LTE.

Hrvatski Telekom utemeljen je davne 1999. godine razdvajanjem Hrvatske pošte i telekomunikacija kako bi postao zasebna tvrtka Hrvatski Telekom d.d. Od tada pa do danas ima sigurno mjesto na području Republike Hrvatske kada su u pitanju telekomunikacije i najnovije usluge iz svijeta tehnologije.

HT kao viziju ima ostati lider na tržištu koji pokreće online društvo i razvoj digitalnog hrvatskog gospodarstva i povezati sve u Hrvatskoj s prilikama koje pruža digitalizacija i omogućiti ljudima da svoj život učine boljim.