Hrvatski telekom | Garden Mall | Supernova

Posjetite Hrvatski telekom i saznajte sve o proizvodima i uslugama i odaberite T-Mobile tarifne pakete kreirane prema vašim potrebama i potrošnji.

Hrvatski telekom

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika

Prodajno mjesto Hrvatskog Telekoma – sve na jednom mjestu u centru Supernova Garden Mall

U prodajnom mjestu Hrvatskog Telekoma očekuje vas raznolika ponuda fiksnih i mobilnih usluga, vrhunskih mobilnih uređaja raznih brandova kao i široka paleta dodatne opreme.

Na platomatu možete platiti račune Hrvatskog Telekoma bez naknade, a sve ostale račune koji imaju 2D bar kod uz naknadu od 1,99 kn do 4,99 kn, ovisno o iznosu na računu. Također, možete i nadoplatiti račun na bonove sebi ili razveseliti svoje najdraže s direktnom nadoplatom računa.

Naše profesionalno prodajno osoblje pružit će vam maksimalnu podršku u svakom trenutku i pomoći vam pri odabiru usluga i proizvoda.

Lider na tržištu koji pokreće online društvo i razvoj digitalnog gospodarstva

Hrvatski telekom vodeća je telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj koja svojim korisnicima pruža potpuni spektar telekomunikacijskih usluga od fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, interneta i međunarodne komunikacije.

Osnovna usluga koju pruža HT je bazirana na pružanju kvalitetne i moderne usluge elektroničkih komunikacija te projektiranje i izgradnja elektroničkih komunikacijskih mreža na području cijele Hrvatske. Uz usluge nepokretne telefonije (pristup i promet usluga nepokretne telefonije te dodatne usluge nepokretne mreže), HT također pruža internetske, IPTV i ICT usluge, usluge prijenosa podataka (najam vodova, Metro-Ethernet, IP/MPLS, ATM) te usluge pokretnih telefonskih mreža GSM, UMTS i LTE.

Hrvatski Telekom utemeljen je davne 1999. godine razdvajanjem Hrvatske pošte i telekomunikacija kako bi postao zasebna tvrtka Hrvatski Telekom d.d. Od tada pa do danas ima sigurno mjesto na području Republike Hrvatske kada su u pitanju telekomunikacije i najnovije usluge iz svijeta tehnologije.

HT kao viziju ima ostati lider na tržištu koji pokreće online društvo i razvoj digitalnog hrvatskog gospodarstva i povezati sve u Hrvatskoj s prilikama koje pruža digitalizacija i omogućiti ljudima da svoj život učine boljim.