Tisak | Zagreb Garden Mall | Supernova

Brzo, jednostavno i na jednom mjestu kupujte i obavite brojne dnevne zadatke.

Tisak

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Brza, jednostavna i praktična kupovina na kiosku Tiska u centru Supernova Garden Mall

Kao dio velike prodajne mreže, jedna od Tisak poslovnica smještena je u centru Supernova Garden Mall na samom južnom ulazu, pokraj trgovine Zoo City. Kupovina „u prolazu“ i najbrže obavljanje brojnih obaveza moguće je svim posjetiteljima i korisnicima usluga Tiska.

Osim dnevnog i mjesečnog tiska; časopisa i novina, u ponudi vas očekuju knjige brojnih autora i žanrova, bonovi brojnih mobilnih operatera, čestitke, školski pribor, igračke i razne druge simpatične sitnice prigodne za poklone u različitim prigodama. Praktične su i brojne usluge Tiska poput slanja i primanja paketa, uplata lutrijskih listića, izrada fotografija i kupovina foto albuma, plaćanje računa i kupovina karata za gradski prijevoz. Brzo, jednostavno i na jednom mjestu kupujte i obavite brojne dnevne zadatke.

Uz neprehrambeni program, ponuda pića i hrane jednako je bogata i pristupačna. Učestale prodajne pogodnosti omogućavaju vam da odabrani asortiman nabavite uz izvrsne uštede. Grickalice, pića, slatkiši i mnoštvo drugog praktičnog asortimana nabavite brzo i jednostavno te se neometano vratite svojim dnevnim obavezama.

Za bezbrižno rješavanje obveze uz sve na jednom mjestu

Tisak je najveći maloprodajni lanac kioska s mrežom od 1000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Dokazuju to brojne usluge koje kupcima omogućuju zadovoljenje svih svojih potreba na jednom mjestu – kupovina dnevnih tiskovina, modnih, sportskih i specijaliziranih časopisa, TISAK media Webshop, slanje paketa raznih veličina, TISAKbizz usluga, izrada fotografija, usluga fotokopiranja, Franck Café COFFEE TO GO i Podigni NOVAC (Cash Advance).

Pošaljite paket po povoljnijoj cijeni, promijenite novac, platite račune s 2D barkodom, odigrajte najpopularnije igre na sreću Hrvatske lutrije - i to sve na kiosku Tiska. Olakšajte si izbor biranja poklona i iznenadite najbliže Tisak media poklon karticom koja će razveselit zaljubljenike u čitanje, glazbu, filmove ili video i društvene igre.

Tisak poslovnice omogućuju vam i kupovinu karata za zagrebački i osječki javni gradski prijevoz, kupovinu SMS ENC bonova, Paysafecard ili Ekesh bonova te prodaju ulaznica iz Eventim sustava za sva važnija kulturna i sportska događanja. U roku od 24 sata, 365 dana u godini, može distribuirati svaki proizvod na bilo koje mjesto u Hrvatskoj što ga čini jedinstvenom distribucijskom kućom.

Tisak tako postaje jedinstveno odredište za kupnju koje nudi najširi asortiman i najbolju uslugu.