Tisak | Garden Mall | Supernova

Brzo, jednostavno i na jednom mjestu kupujte i obavite brojne dnevne zadatke.

Tisak

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Brza, jednostavna i praktična kupovina na kiosku Tiska u centru Supernova Garden Mall

Kao dio velike prodajne mreže, jedna od Tisak poslovnica smještena je u centru Supernova Garden Mall na samom južnom ulazu, pokraj trgovine Zoo City. Kupovina „u prolazu“ i najbrže obavljanje brojnih obaveza moguće je svim posjetiteljima i korisnicima usluga Tiska.

Osim dnevnog i mjesečnog tiska; časopisa i novina, u ponudi vas očekuju knjige brojnih autora i žanrova, bonovi brojnih mobilnih operatera, čestitke, školski pribor, igračke i razne druge simpatične sitnice prigodne za poklone u različitim prigodama. Praktične su i brojne usluge Tiska poput slanja i primanja paketa, uplata lutrijskih listića, izrada fotografija i kupovina foto albuma, plaćanje računa i kupovina karata za gradski prijevoz. Brzo, jednostavno i na jednom mjestu kupujte i obavite brojne dnevne zadatke.

Uz neprehrambeni program, ponuda pića i hrane jednako je bogata i pristupačna. Učestale prodajne pogodnosti omogućavaju vam da odabrani asortiman nabavite uz izvrsne uštede. Grickalice, pića, slatkiši i mnoštvo drugog praktičnog asortimana nabavite brzo i jednostavno te se neometano vratite svojim dnevnim obavezama.

Za bezbrižno rješavanje obveze uz sve na jednom mjestu

Tisak je najveći maloprodajni lanac kioska s mrežom od 1000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Dokazuju to brojne usluge koje kupcima omogućuju zadovoljenje svih svojih potreba na jednom mjestu – kupovina dnevnih tiskovina, modnih, sportskih i specijaliziranih časopisa, TISAK media Webshop, slanje paketa raznih veličina, TISAKbizz usluga, izrada fotografija, usluga fotokopiranja, Franck Café COFFEE TO GO i Podigni NOVAC (Cash Advance).

Pošaljite paket po povoljnijoj cijeni, promijenite novac, platite račune s 2D barkodom, odigrajte najpopularnije igre na sreću Hrvatske lutrije - i to sve na kiosku Tiska. Olakšajte si izbor biranja poklona i iznenadite najbliže Tisak media poklon karticom koja će razveselit zaljubljenike u čitanje, glazbu, filmove ili video i društvene igre.

Tisak poslovnice omogućuju vam i kupovinu karata za zagrebački i osječki javni gradski prijevoz, kupovinu SMS ENC bonova, Paysafecard ili Ekesh bonova te prodaju ulaznica iz Eventim sustava za sva važnija kulturna i sportska događanja. U roku od 24 sata, 365 dana u godini, može distribuirati svaki proizvod na bilo koje mjesto u Hrvatskoj što ga čini jedinstvenom distribucijskom kućom.

Tisak tako postaje jedinstveno odredište za kupnju koje nudi najširi asortiman i najbolju uslugu.