Interspar | Zagreb Garden Mall | Supernova

Najveći izbor voća, povrća, mesa, pekarskih proizvoda te ostalih vrsta namirnica kao i bogat izbor neprehrambenih proizvoda uz brojne pogodnosti i povoljne cijene.

Interspar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 07:00 - 21:00
Utorak 07:00 - 21:00
Srijeda 07:00 - 21:00
Četvrtak 07:00 - 21:00
Petak 07:00 - 21:00
Subota 07:00 - 21:00
Nedjelja 07:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Nabavka namirnica još je jednostavnija i povoljnija u trgovini Interspar u centru Supernova Garden Mall

Hipermarket Interspar smjestio se na najvećoj površini u sklopu shopping centra Supernova Buzin na više od 5.500 kvadratnih metara zbog čega predstavlja najbolje mjesto za kupovinu u Buzinu, Velikoj Gorici, ali i gradu Zagrebu. U svakodnevnoj ponudi očekuju vas svježe namirnice poput velikog izbora domaćeg voća, povrća i mesa, najsvježije pekarski proizvodi za fine i ukusne obroke cijeloj obitelji, velik asortiman neprehrambenih proizvoda bilo da tražite nešto za svoju djecu, uređenje svog životnog prostora ili pak nečega za prigodne periode u godini kao što su blagdani ili slavlja.

U aktualnim letcima i katalozima, Interspar uvijek ima najpovoljnije cijene i super ponude uz brojne kulinarske savjete i premium seriju za ljubitelje odjela delikatesa. Uštedite prilikom kupnje i osigurajte najkvalitetnije domaće proizvode, posebne narudžbe poput kolača, raznih slastica, svježe ribe i usluge čišćenja ribe. U posebnoj ponudi su i poklon kartice kako biste iznenadili svoje najdraže članove obitelji, prijatelje ili poslovne suradnike kada im želite dati najbolji dar.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.

Novosti
Skupljaj bodove vjernosti
Za savršen ritam spavanja
6. veljače 2024.

Kroz više od 20 godina Vitapur se razvio u prepoznatljiv brend sa širokim asortimanom proizvoda za ugodnije življenje. U razdoblju od 24.1.2024. do 9.4.2024. za svaku kupnju u iznosu od 10 €, dobit ćete 1 bod vjernosti. Ponuda je važeća ekskluzivno u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima u razdoblju od 24.1.2024. do 16.4.2024. Posebnu pogodnost za kupnju proizvoda po povoljnijoj cijeni ostvarujete uz predočenje i predaju popunjenog kupona s bodovima na blagajni. Popunjeni kuponi s bodovima mogu se iskoristiti do 16.4.2024. ili do prodaje zalihe.