A1 Tomato mobiteli pretplata bonovi Supeenova

Odlične cijene i najnoviji modeli mobitela, najbolje privatne i poslovne tarife, česte akcije i super signal ono je što Tomato čini jednim od najboljih privatnih mobilnih operatera u Hrvatskoj.

Tomato

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Povežite se uz Tomato otok u centru Supernova Garden Mall

Neograničeni pozivi, super brzina interneta, najkvalitetnija slika na vašem televizoru nalaze se u prizemlju centra Supernova Garden Mall na prodajnom mjestu Tomato. Posjetite "otok" najboljih mobilnih usluga smješten u blizini trgovina New Yorker i Müller i odaberite svoju idealnu tarifu u kojoj ćete uživati razgovarajući ili dopisivajući se s mamom, prijateljicom ili kolegom s posla. 

Uključite Turbo paket i surfajte internetom uz najveće brzine. Prenesite svoj broj u Tomato, a oni će vas nagraditi odličnim akcijama i popustima. Želite li trošiti svoje gige i minute kako vi to želite, Tomato tarife idealan su odabir za vas. Odaberite paket po vašim željama i potrebama, a trošite jedinice kako vama najviše odgovara. Ako ne želite brinuti o stanju kuna na svome računu, odaberite jednu od tarifa na pretplatu. Najbolje savjete i opcije o idealnoj tarifi baš za vas potražite na Tomato štandu u centru Supernova Garden Mall.

Odaberite svoju savršenu tarifu

Odlične cijene i najnoviji modeli mobitela, najbolje privatne i poslovne tarife, česte akcije i super signal ono je što Tomato čini jednim od najboljih privatnih mobilnih operatera u Hrvatskoj. Dokazuje to i vjernost korisnika koji su već dugi niz godina odani samo jednom mobilnom operateru koji svojom ponudom i čestim akcijama privlači i sve veći broj novih, zadovoljnih korisnika.

Svojim inovacijama i uslugama svrstao se među najbolje pružatelje telekomunikacijskih usluga. Bogata ponuda uključuje tarife koje su idealne za korisnike na bonove, kao i na pretplatu. Dodatni gigabajti, minute za razgovor ili SMS poruke - složite tarifu koja vam najviše odgovara. Trebate li novi mobitel, pronađite ga u velikom izboru najnovijih Apple, Samsung, Huawei i drugih smartphoneova na prodajnom mjestu Tomato. Paket usluga u kojem nećete ostati bez giga, minuta, 4G brzine i nećete plaćati naknadu za uspostavu poziva, pronađite u Tomato mreži.

Uzmite pretplatu, odaberite svoju kombinaciju koja se sastoji od poziva, SMS poruka i gigabajta i trošite ih kako vam odgovara. Pomoću svoje Tomato aplikacije provjerite potrošnju, stanje na računu i preostale jedine unutar tarife i uživajte u bezbrižnoj komunikaciji s najdražima. Idealnu tarifu pronađite u Supernova centru.