Exclusive Change | Garden Mall | Supernova

Uz povoljan tečaj i brze transakcije, financijske usluge potražite u Exclusive Change mjenjačnici

Exclusive Change

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Vrhunska Exclusive Change usluga u centru Supernova Garden Mall

Podignite novac, promijenite kune u stranu valutu i to uz najpovoljniju tečajnu listu u mjenjačnici Exclusive Change u shopping centru Supernova Garden Mall. Smještena u blizini pokretnih stepenica koje vode na prvi kat najvećeg shopping centra u zagrebačkoj Dubravi, Exclusive change mjenjačnica nudi usluge transakcije novca i mjenjačkog poslovanja.

Putujete li uskoro u neku europsku ili svijetu destinaciju, promijenite hrvatske kune u euro, švicarski franak, američki dolar, britansku funtu, australski dolar, poljsku zlotu ili konvertibilnu marku kao sredstvo plaćanja u susjednoj Bosni i Hercegovini. Uz usluge mijenjanja novca, Exclusive Change nudi i usluge brzog i sigurnog prijenosa novca putem Western Uniona,  plaćanja računa, podizanja gotovina s vaše Maestro, Visa ili MasterCard kartice, kao i kupovinu bonova za mobitel neovisno o mreži koju koristite, Tele2, A1, Tomato i ostali. Kupite ulaznicu za koncerte, sportska ili kulturna događanja putem sustava Eventima u Exclusive Change mjenjačnici u centru Supernova Garden Mall i uštedite vrijeme i novac.

Povoljan valutni tečaj i brojne financijske usluge

EXC – Exclusive Change grupacija prepoznatljiva je financijska tvrtka prisutna u Hrvatskoj još od 1991. godine. Cilj ove grupacije je pružiti vrhunsku uslugu klijentima, a tajna uspjeha krije se u stalnom unaprjeđivanju i uvođenju novih usluga te stručnim i pouzdanim djelatnicima koji osiguravaju brzu i sigurnu uslugu svim klijentima.

U svojim poslovnicama Exclusive Change nudi sljedeće usluge i proizvode: Mjenjačko poslovanje: povoljniji tečajevi za veće iznose te otkup i prodaja 31 vrste valuta. U Exclusive Change možete slati i primati svoje novčane pošiljke kroz usluge brzog i sigurnog prijenosa novca putem Western Uniona. Tu je i usluga plaćanja računa svih fizičkih osoba u suradnji s OTP bankom gdje vam je omogućeno sigurno, brzo i povoljno plaćanje svih računa na jednom mjestu bez obzira imate li na računu otisnut 2D Bar Code ili ne, bez obzira da li plaćate dugove po kreditima, ili uplaćujete djetetu džeparac.

Podignite gotovinske iznose uz mogućnost podizanja gotovine s Vaše Maestro, MasterCard  i/ili  VISA kartice do visine Vašeg osobnog limita. Naknada za podizanje gotovine iznosi 3% koju, ako podignutu gotovinu koristite za kupnju Exclusive Change proizvoda ili usluga, ne zaračunavaju kao proviziju. Koncertna, sportska, kulturna i ostala događanja koja su dostupna putem Eventim sustava moguće je nabaviti kupovinom karata u Exclusive Changeu kako biste uživali u važnim i lijepim trenucima. Ako želite i trebate nadopuniti svoje bonove na mobitelu možete istu uslugu pronaći bilo da je riječ o operaterima kao što su Tele2, A1, Tomato, Simpa ili Bonbon.