Takko | Garden Mall | Supernova

Trgovina Takko nudi vam fantastičan izbor muške i ženske odjeće i modnih dodataka za sve dobne skupine.

Takko | Garden Mall | Supernova

Takko

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci

Istražite Takko Fashion modnu ponudu u centru Supernova Garden Mall

Trgovina modnog brenda Takko Fashion osvojit će vas svojom ponudom u širokom rasponu veličina i stilova. Smještena na prvom katu centra Supernova Garden Mall, između trgovina Müller i Mass, modna je destinacija brojnih generacija, a osim atraktivnom ponudom, kupce osvaja i povoljnim cijenama.

Spremate li se u obiteljski shopping, Takko vam nudi sve na jednom mjestu. Kolekcije za djecu, žene i muškarce odgovarat će svim stilovima i brojnim prigodama. Kolekcije za djecu očekuju vas već od najmanjih veličina za bebe. Teenageri će u izboru odjeće posebno uživati jer Takko iz sezone u sezonu priprema atraktivne modele inspirirane posljednjim trendovima koji osvajaju mlade diljem svijeta.

Kolekcije za odrasle specifične su i praktične zbog odličnog raspona veličina; od najmanjih pa do plis size modela – obucite se moderno i atraktivno bez obzira na tjelesnu građu i u ponudi pronađite modele koji kao da su krojeni po vašoj mjeri. Žene očekuju traperice, suknje, haljine, bluze, košulje, majice i veste za razne kombinacije i raznolike prigode. Također, u ponudi potražite i jakne, kapute te atraktivne modne dodatke. Muške kolekcije praktične su i lijepe istovremeno. Hlače, muške košulje i majice, pletenina i jakne vrlo su nosive u brojnim svakodnevnim prilikama.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Tvrtka Takko posebno je ponosna i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled. 

Novosti
Nova kolekcija
Ženstveni utility-trend
2. ožujka 2020.

Vratio nam se trend s dominantnim bojama kaki i maslina, a ove sezone sa ženstvenijim krojevima nego ikada prije!