Takko | Zagreb Garden Mall | Supernova

Trgovina Takko nudi vam fantastičan izbor muške i ženske odjeće i modnih dodataka za sve dobne skupine.

Takko | Zagreb Garden Mall | Supernova

Takko

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci i nakit
Popusti
Iskoristi priliku
Spremne za vrućine
Vrijedi od 19. lipnja 2024.

Takko časti s 20% popusta na ženske majice kratkih rukava i topove kupovinom dva artikla - iskoristi priliku! 

Istražite Takko Fashion modnu ponudu u centru Supernova Garden Mall

Trgovina modnog brenda Takko Fashion osvojit će vas svojom ponudom u širokom rasponu veličina i stilova. Smještena na prvom katu centra Supernova Garden Mall, između trgovina Müller i Mass, modna je destinacija brojnih generacija, a osim atraktivnom ponudom, kupce osvaja i povoljnim cijenama.

Spremate li se u obiteljski shopping, Takko vam nudi sve na jednom mjestu. Kolekcije za djecu, žene i muškarce odgovarat će svim stilovima i brojnim prigodama. Kolekcije za djecu očekuju vas već od najmanjih veličina za bebe. Teenageri će u izboru odjeće posebno uživati jer Takko iz sezone u sezonu priprema atraktivne modele inspirirane posljednjim trendovima koji osvajaju mlade diljem svijeta.

Kolekcije za odrasle specifične su i praktične zbog odličnog raspona veličina; od najmanjih pa do plis size modela – obucite se moderno i atraktivno bez obzira na tjelesnu građu i u ponudi pronađite modele koji kao da su krojeni po vašoj mjeri. Žene očekuju traperice, suknje, haljine, bluze, košulje, majice i veste za razne kombinacije i raznolike prigode. Također, u ponudi potražite i jakne, kapute te atraktivne modne dodatke. Muške kolekcije praktične su i lijepe istovremeno. Hlače, muške košulje i majice, pletenina i jakne vrlo su nosive u brojnim svakodnevnim prilikama.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Tvrtka Takko posebno je ponosna i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled.