Autopraonica Dubrava Zagreb Supernova

Prepustite svoja vozila u stručne ruke autopraonice i vulkanizacije Extreme i odaberite jednu od mnogih usluga. Iskoristite uslugu ručnog pranja vozila, podnog pranja vozila na dizalici, kao i poliranja vozila i farova vaših automobila.

Autopraonica i vulkanizacija Extreme

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Uredite svog limenog ljubimca u autopraonici i vulkanizacije Extreme

Otići u shopping, obaviti pranje automobila i provjeru guma na vašem limenom ljubimcu i pritom u miru popiti kavu, moguće je u centru Supernova Garden Mall. Prepustite svoje vozilo u spretne i stručne ruke zaposlenika autopraonice i vulkanizacije Extreme smještene u podrumu centra Supernova Garden Mall. Jedna od najboljih usluga u svijetu pranja i servisiranja vozila u zagrebačkoj Dubravi, pruža usluge ručnog pranja automobila, kao i kemijskog čišćenja unutrašnjosti vašeg ljubimca.

Kvalitetna i brza usluga i povoljne cijene ono su čemu se vjerni klijenti uvijek vraćaju. Osim što će vam oprati automobil do neprepoznatljivosti, zaposlenici  autopraonice i vulkanizacije Extreme provjerit će stanje vaših guma, montažu/demontažu guma, balansiranje kotača, punjenje guma dušikom, popravak jače oštećenih guma te krpanje guma, a sve to uz česte i prigodne akcije. Obratite im se i za vrijeme blagdana i nedjeljom jer tu su za vas tijekom radnog vremena centra Supernova Garden Mall. Ne brinite ako kod sebe nemate dovoljno gotovine jer platiti možete i karticama.

Promijenite gume i operite automobil dok pijete kavu u centru Supernova

S više od sedam godina tradicije, vrhunskom kvalitetom pranja vozila, prepoznatljivih vulkanizerskih usluga te brze i efikasne usluge po pristupačnim cijenama, autopraonica i vulkanizacija Extreme pozicionirala se kao mjesto broj jedan kad je riječ o našim limenim ljubimcima.

Prepustite svoja vozila u stručne ruke autopraonice i vulkanizacije Extreme i odaberite jednu od mnogih usluga. Iskoristite uslugu ručnog pranja vozila, podnog pranja vozila na dizalici, kao i poliranja vozila i farova vaših automobila. Izgleda li vaš automobil kao da ga niste oprali od kad ste ga kupili, iskoristite uslugu kemijskog čišćenja vozila uz koje će vaš automobil blistati kao da je netom izašao iz autosalona.

Usluga uključuje usisavanje, čišćenje i brisanje svih površina unutrašnjosti vozila. U autopraonici Extreme vaš će auto oprati od soli koje je na cesti ostavila zimska služba, blata kojeg ste pokupili na zadnjem izletu u Zagorje ili raznih nečistoća uz uslugu podnog pranja vozila na dizalici. Sakrijte manje ogrebotine na autolaku uz uslugu poliranja automobila, kao i poliranja farova koja će vašim svijetlima vratiti prozirnost i osigurati veću vidljivost. Kad ste već tamo, provjerite stanje vaših autoguma i balans kotača. Sigurnost vašeg vozila na prvom je mjestu, što znaju i u autopraonici i vulkanizaciju Extreme. Obratite im se s povjerenjem.