Palmers | Zagreb Garden Mall | Supernova

Odabrati pravo donje rublje koje će vas pratiti kroz svakodnevne izazove nikad nije bilo lakše uz bogatu ponudu trgovine Palmers.

Palmers

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Palmers kvaliteta koja traje u centru Supernova Garden Mall

Svijet kvalitetnog, udobnog, prozračnog i modernog donjeg rublja čeka vas na prvom katu shopping centra Supernova Garden Mall u trgovini Palmers. Raj za dame koje vole klasično, ali i moderno donje rublje nalazi se u preko puta trgovine DM. Ako ste u potrazi za grudnjakom bez žice, balconette grudnjakom idealnim uz haljine, gaćicama bez rubova ili čipkastim bodijem za prvu bračnu noć ili proslavu godišnjice braka, ne morate više tražiti.

Trgovina Palmers pruža sve što vam je potrebno da biste se osjećali kao kraljice - gaćice u crnoj, bijeloj ili boji kože, grudnjake raznih veličina košarica, udobne spavaćice i trenirke za udobno gledanje televizije ili uživanje uz šalicu toplog napitka. Također, bogata Palmers ponuda sastoji se i od jednodijelnih ili dvodijelnih kupaćih kostima s prugicama, točkicama ili u jednoj boji. Kombinirajte ih uz šešire i torbe za plažu uz koje ste spremni za ljetovanje. Udobnost i kvaliteta nalaze se u trgovini Palmers na prvom katu centra Supernova Garden Mall.

Sinonim za kvalitetno donje rublje

Odabrati pravo donje rublje koje će vas pratiti kroz svakodnevne izazove nikad nije bilo lakše uz bogatu ponudu trgovine Palmers. Brend koji slavi bezvremensku ljepotu može se pohvaliti tradicijom dužom od 90 godina tijekom koje uveseljava svaku ženu i muškarca odličnom ponudom donjeg rublja, kupaćih kostima, pidžama i modnih dodataka za plažu i putovanja. Više od 300 trgovina diljem svijeta potvrda su neosporne kvalitete izrade i dizajna kupaćih kostima, grudnjaka i gaćica, kao i programa za spavanje i uživanje u kućnoj atmosferi. Svojim modelima koji se prilagođavaju tijelu svake žene, Palmers slavi ženske obline i svaku građu tijela.

Stavljanjem na prvo mjesto potrebe žena i muškaraca, Palmers je stvorio svijet u kojem se svi imaju priliku osjećati ugodno. Grudnjaci različitih veličina košarica, duboko rezane gaćice, brazilke, tange ili čipkaste gaćice, pamučne potkošulje, ali i pidžame od kvalitetnog pamuka, samo su dio fantastične Palmers ponude za žene. Jači spol za sebe će pronaći šarene kupaće gaće, bokserice od kvalitetnog pamuka, čarape za teretanu, tenis ili nogomet, donji dio trenirke u kojima će na kavu u lokalni kafić, ali potkošulje koje odlično griju zimi. Basic kolekcija donjeg rublja, moderne kolekcije koje se mijenjaju ovisno o sezoni, ali i klasični komadi donjeg rublja, čekaju vas u trgovini Palmers.