Farmacia | Zagreb Garden Mall | Supernova

Težite li zdravom i kvalitetnom životu Farmacija vam, s visoko educiranim timom stručnjaka, nudi preparate i pomagala vrhunske kvalitete.

Farmacia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo

Zdravlje se nalazi u Farmacia specijalnoj prodavaonici u centru Supernova Garden Mall

Pripravke, kreme i uređaje za zdravlje vašeg tijela pronađite na ulazu u vaš omiljeni shopping centar Supernova Garden Mall u specijalnoj prodavaonici lijekova i medicinskih proizvoda Farmacia. Osim što nudi veliki izbor dodataka prehrani, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, vitamina i minerala, Farmacia u svom asortimanu ima i dermokozmetiku u obliku krema, losiona i ulja koja će pomoći problemima vaše suhe, masne, problematične ili mješovite kože lica. Izaberite iz kvalitetnog Farmacia asortimana ortopedske obuće, medicinskih aparata poput inhalatora, toplomjera ili pribora za dojenje te četkica za zube i njegu usne šupljine.

Muči li vas odluka koje vitamine uzeti i odgovara li kozmetika baš vašem tipu kože, obratite se s povjerenjem stručnim magistrima farmacije i farmaceutskim tehničarima koji će vas savjetovati o pravilnom odabiru, zdravoj prehrani i izmjeriti vam tlak. Birajte između brendova A-Derma, Avene, Becutan, Bioderma, Dietpharm, Hansaplast ili L'Erbolario. Upoznajte se bolje s asortimanom Farmacia specijalne prodavaonice uz besplatne promocije iz asortimana dermokozmetike i dodatka prehrani. Zdravlje vas čeka u prizemlju centra Supernova Garden Mall u specijalnoj prodavaonici Farmacia.

Pronađite omiljene proizvode za njegu tijela i vrhunske medicinske preparate

Farmacia je specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima koja nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Od klasične ljekarne razlikuje se po tome što se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

U Farmaciji vas uvijek očekuje stručno osoblje koje će vas svojim savjetima voditi ka samoizlječenju ako imate manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika. Ako vas muče i ako vodite brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, pronađite rješenje za svoje probleme uz izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što vam je potrebno za svakodnevni životni ritam.

Prilikom svakog izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručne savjete i uputu kako pravilno postupati da biste dobili bolje i točnije rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi. Magistri farmacije i farmaceutski tehničari savjetovat će vas o zdravoj prehrani i životnim navikama te možete besplatno izmjeriti tlak.

Tijekom godine u Farmaciji vas očekuju organizirane besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike kako biste se bolje upoznali s asortimanom od Farmacije. Farmacijin moto je: Pitaj i očekuj više!