Hespo | Zagreb Garden Mall | Supernova

Koliko je san važan za zdravlje toliko je dobar madrac važan za kvalitetno spavanje. Posjetite Hespo gdje ćete pronaći sve za najugodnije snove.

Hespo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Kvalitetno se naspavajte uz Hespo proizvode koji vas čekaju u centru Supernova Garden Mall

Madraci su vrlo važan dio spavaće sobe jer nam mogu osigurati miran i lijep san. Za bolju kvalitetu života važno je odabrati vrhunsku kvalitetu za sebe i svoju obitelj. Upravo je trgovina Hespo odličan izbor ako tražite vrhunsku kvalitetu, funkcionalnost, povoljne cijene, privlačan izgled i brzu isporuku. Svoje mjesto u shopping centru Supernova Garden Mall, Hespo je pronašao na prvom katu u neposrednoj blizini trgovina Tedi i Posteljina.hr.

Ljubazni zaposlenici trgovine zasigurno će vam biti od velike pomoći pri odabiru idealnog madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, jastuka, kreveta i ostale prateće opreme za vaš lijep, miran i kvalitetan san. Asortimani i ponuda u trgovini prilagođeni su zahtjevima tržišta, a ujedno predstavljaju i najviši standard svjetske kvalitete. Osim poznatih svjetskih brendova u Hespo možete odabrati i odlične proizvode iz vlastite proizvodnje i pogona. Ako želite biti produktivni tijekom dana važno je odspavati dovoljno sati, a to vam može osigurati najbolja ponuda i širok asortiman u trgovini Hespo.

Zdravo spavanje i lijepi snovi za cijelu obitelj

Trgovina Hespo specijalizirani je salon za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za potrebe zdravog i kvalitetnog spavanja. Ponuda proizvoda prilagođena je potrebama kupaca i zaštićene je robne marke.

Većina artikala proizvodi se u vlastitim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj, prema najvišim svjetskim standardima kvalitete. Funkcionalnost, povoljne cijene i privlačan izgled glavne su karakteristike Hespo asortimana.

Kako je kvalitetan san od velike važnosti, ne samo za zdravlje, već i za kvalitetu života i obavljanje dnevnih zadataka, vrlo je važno pomno odabrati dobar krevet, podnice, madrac, jastuk ali i popratan asortiman.

Kvalitetno opremite spavaću sobu za djecu ili odrasle kvalitetnim namještajem, funkcionalnim krevetom i, naravno, vrhunskim madracem. Iz bogate ponude, ovisno o vlastitim preferencijama odaberite madrac od memorijske pjene, madrac s oprugama, a posebno je impozantna i ponuda dječjih madraca različitih dimenzija.

Ljubazno osoblje trgovine stoji vam na raspolaganju za sve upite i informacije, stoga im se s potpunim povjerenjem možete obratiti za pomoć ili preporuku. Spavaća soba iz snova, za najljepše snove, na dohvat je ruke – dizajnirajte ju po svojoj želji uz idealan omjer cijene i kvalitete. S potpunim povjerenjem odaberite vrhunske artikle proizvedene po najsuvremenijim svjetskim smjernicama i vaša će spavaća soba postati oaza opuštanja i zdravlja.