Dominik zlatarnice i srebrnarnice | Zagreb Garden Mall | Supernova

Elegantne i posebne, kolekcije Dominik zlatarnice i srebrnarnice idealan su poklon za krštenja, pričesti i krizme kao vječni podsjetnik na osobu koja vam je nakit poklonila.

Dominik zlatarnice i srebrnarnice

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Dominik zlatarnice i srebrnarnice mjesto savršenog nakita u centru Supernova Garden Mall

Vječni modni dodatak nosiv u svim prilikama zasigurno je komad nakita u obliku prstena, ogrlice ili narukvice. Namijenjen modernoj ženi, snažnom muškarcu ili sretnom djetetu, nakit Dominik zlatarnice i srebrnarnice smještene u shopping centru Supernova Garden Mall oduševit će svakog kome ga poklonite.

Dominik zlatarnice i srebrnarnice smjestila se u prizemlje najvećeg shopping centra u zagrebačkoj Dubravi i unutar štanda na kojem se nalazi krije mnoštvo elegantnih, profinjenih i modernih kolekcija, ali i onih koje nose dašak prošlosti poput šibenskih botuna iz kolekcije tradicijskog nakita. Želite li zablistati na dan svojeg vjenčanja, odaberite naušnice, narukvice ili ogrlicu iz kolekcije za mladenke koje će ostati trajna uspomena na veliki dan.  Iskažite se poklonom za Valentinovo u obliku prstena ili ogrlice ukrašene cirkonima.

Ne možete li odlučiti što kupiti, odaberite poklon-pon Dominik zlatarnice i srebrnarnice i poklonite savršeni dar! Česti popusti, prekrasan nakit i odlične cijene izvrstan su razlog da posjetite Dominik zlatarnice i srebrnarnice u centru Supernova Garden Mall.

Istaknite se nakitom

Elegantne i posebne, kolekcije Dominik zlatarnice i srebrnarnice idealan su poklon za krštenja, pričesti i krizme kao vječni podsjetnik na osobu koja vam je nakit poklonila. Odaberite idealan komad zlatnog nakita - prsten, narukvice, naušnice, broševe, privjeske ili ogrlice u boji zlata ukrašene šarenim detaljima ili cirkonima. Volite li više srebro, bogata ponuda ogrlica, narukvica i prstenja oduševit će supruge, majke, prijateljice ili rođakinje kojima ih poklanjate. Mnoštvo detalja, prekrasna izrada i suvremen dizajn nakita, osvojit će vas na prvi pogled. Ljubitelje tradicije razveselit će bogata ponuda tradicijskog nakita inspiriranih hrvatskom tradicijom.

Skupljate li hrabrost kleknuti pred ženu svog života i zaprositi je, idealan zaručnički prsten odaberite u bogatoj ponudi Dominik zlatarnice i srebrnarnice. S velikim kamenom ili decentan, jednostavan, zaručničkim prstenom dokazujete koliko vam je stalo i pokazujete ljubav cijelome svijetu. Nakon što ste zaruke obavili, na red dolazi vjenčanje. Svoje vjenčano prstenje odaberite u zlatnoj, srebrnoj ili boji crvenog zlata te u raznim oblicima, a veličinu će zlatar prilagoditi vašem prstu. Dodatna pogodnost Dominik zlatarnice i srebrnarnice jest i otkup zlata i zamjena starog, oštećenog nakita za novi komad. Poželite li platiti karticom, to možete učiniti i obročno na 6 rata. Počastite se nakitom uz koji ćete zablistati ili poklonite komad nakita voljenim osobama iz ponude Dominik zlatarnice i srebrnarnice.