OTP banka bankomat | Zagreb Garden Mall | Supernova

Moderna banka sa širokom ponudom financijskih proizvoda i usluga .

OTP banka bankomat

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Web stranica
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Web stranica

Bankomat OTP banke potražite u centru Supernova Garden Mall

Koristite li usluge OTP banke, u shopping centru Supernova Garden Mall gotovinu možete podići jednostavno i sigurno – bankomat OTP banke potražite u prizemlju centra.

OTP banka svojom ponudom korisnicima osigurava vrhunsku kvalitetu usluge kao i širok izbor bankarskih proizvoda

OTP banka predstavlja četvrtu banku po veličini u Republici Hrvatskoj na bankarskom tržištu. Širokom mrežom poslovanja nalazi se više od 140 poslovnica koje posluju s više od 600.000 klijenata u sektoru građanstva te u sektoru gospodarstva.

Središte banke nalazi se u gradu Splitu, a veliki dio centralnih poslovnih funkcija smješteno je i u Zadru kao i u Zagrebu. Od 2018. godine OTP banka svom poslovanju pripojila je Splitsku banku te je time napravljenja jedna od najvećih akvizicija u hrvatskom bankarskom sektoru.

OTP banka djelom je OTP Grupe koja posluje u desecima zemalja srednje i istočne Europe. S ciljem da svojim klijentima ponudi širok izbor proizvoda i usluga, OTP banka posjeduje razgranatu mrežu poslovnica i bankomata diljem Hrvatske.

Neke od poslovnica nalaze se u sklopu shopping centara grupacije Supernova Hrvatska, a bankomati su dostuni u većini istih. Članice OTP Grupe broje još i OTP Invest, OTP osiguranje, SB Zgrada, OTP Leasing, OTP Nekretnine i OTP Savjetovanje. 

OTP poseban naglasak stavlja na razvoj izvrsne poslovne kulture kako bi svi zaposlenici imali maksimalnu mogućnost rasta i educiranja. Kvalitetnim sustavom upravljanja OTP posebnu pozornost posvećuje timskom radu i sinergijom snaga kako bi u konačnici postignut cilj zadovoljstva klijenata banke. Stoga je klijentima na raspolaganju dostupno i više od 470 bankomata, a svojom ponudom banka korisnicima osigurava vrhunsku kvalitetu usluge kao i širok izbor bankarskih proizvoda.