Garden bar | Garden Mall | Supernova

U prepoznatljivom zelenom uređenju i u skladu s nazivom samog shopping centra, Supernova Zagreb Garden Mall, smjestio se poseban kafić, Garden Bar

Garden bar | Garden Mall | Supernova

Garden bar

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Kategorije
Kafići i restorani

Za susrete svih generacija u shopping centru Supernova Zagreb Garden Mall

Odmah pored jednog od dva glavna ulaza, očekuje vas Garden bar gdje ćete moći odahnuti od ubrzanog svakodnevnog privatnog i poslovnog tempa. Na adresi Ulica Rudolfa Kolaka 14, u zagrebačkoj Dubravi, očekuje vas prostran prostor kako unutarnji, tako i vanjski na kojem ćete moći uživati uz fantastičan izbor pića i toplih napitaka. Iz dana u dan traži se mjesto više za omiljene trenutke opuštanja u ugodnom okruženju toplih zemljanih boja po kojima je uređen interijer caffe bara. Upečatljiv naglasak stavljen je na atraktivno uređenje šanka uz minimalističko rasvjetljenje i velik broj stolova za sjedenje.

Budući da se nalazi na frekventnoj lokaciji u blizini info pulta shopping centra, Garden bar će postati vaše omiljeno mjesto u kojem ćete se osjećati opušteno i ugodno kao kod kuće. Garden bar je također odličan izbor ako čekate prijateljicu, suprugu, sestru ili muža koji bezbrižno obavljaju svoj shopping u više od 80 trgovina shopping centra.

Prva jutarnja kava uz Garden bar

Omiljeni trenutci uživanja i odmora najčešće su vezani za trenutke ispijanja nekog toplog napitka poput čaja, kave, cappuccina ili pak uz čašicu vina, prirodnog soka, pjenušavog napitka, koktela i slično. U prepoznatljivom zelenom uređenju i u skladu s nazivom samog shopping centra, Supernova Zagreb Garden Mall, smjestio se poseban kafić, Garden Bar. Oaza je to pravih trenutaka odmora nakon shoppinga i druženja s dragim društvom. U ugodnom okruženju caffe bara te uz ljubazno osobolje, svakako ćete moći predahnuti od obveza ili provesti vrijeme u razgovorima s društvom i prijateljima.

Osim unutarnjeg dijela u Garden baru vas očekuje i prostrana vanjska terasa koja je ostakljena i grijana tijekom jesenskih i zimskih dana. Tijekom ljeta terasa postaje ugodno mjesto za odmor od vrućina i sparina uz hladni napitak. S pogledom na jedan od najpoznatijih zagrebačkih kvartova, na zagrebačku Dubravu, uživajte uz odličan izbor s menija, a po povoljnim cijenama pronađite jednu od dnevnih ponuda. Bilo da želite isprobati najnovije kombinacije prirodnih sokova, popiti poznatu Cocktu, Coca-colu, Sprite, Fantu ili neki možda neko energetsko piće, u Garden baru vas očekuje ljubazno osoblje koje će vam uvijek biti na raspolaganju. U sklopu caffe bara možete pronaći i dnevni tisak koji će nadopuniti vaše vrijeme i učiniti ga zanimljvijim.