Garden bar | Zagreb Garden Mall | Supernova

U prepoznatljivom zelenom uređenju i u skladu s nazivom samog shopping centra, Supernova Garden Mall, smjestio se poseban kafić, Garden Bar

Garden bar | Zagreb Garden Mall | Supernova

Garden bar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Kategorije
Kafići i restorani

Za susrete svih generacija u shopping centru Supernova Garden Mall

Odmah pored jednog od dva glavna ulaza, očekuje vas Garden bar gdje ćete moći odahnuti od ubrzanog svakodnevnog privatnog i poslovnog tempa. Na adresi Ulica Rudolfa Kolaka 14, u zagrebačkoj Dubravi, očekuje vas prostran prostor kako unutarnji, tako i vanjski na kojem ćete moći uživati uz fantastičan izbor pića i toplih napitaka. Iz dana u dan traži se mjesto više za omiljene trenutke opuštanja u ugodnom okruženju toplih zemljanih boja po kojima je uređen interijer caffe bara. Upečatljiv naglasak stavljen je na atraktivno uređenje šanka uz minimalističko rasvjetljenje i velik broj stolova za sjedenje.

Budući da se nalazi na frekventnoj lokaciji u blizini info pulta shopping centra, Garden bar će postati vaše omiljeno mjesto u kojem ćete se osjećati opušteno i ugodno kao kod kuće. Garden bar je također odličan izbor ako čekate prijateljicu, suprugu, sestru ili muža koji bezbrižno obavljaju svoj shopping u više od 80 trgovina shopping centra.

Prva jutarnja kava uz Garden bar

Omiljeni trenutci uživanja i odmora najčešće su vezani za trenutke ispijanja nekog toplog napitka poput čaja, kave, cappuccina ili pak uz čašicu vina, prirodnog soka, pjenušavog napitka, koktela i slično. U prepoznatljivom zelenom uređenju i u skladu s nazivom samog shopping centra, Supernova Zagreb Garden Mall, smjestio se poseban kafić, Garden Bar. Oaza je to pravih trenutaka odmora nakon shoppinga i druženja s dragim društvom. U ugodnom okruženju caffe bara te uz ljubazno osobolje, svakako ćete moći predahnuti od obveza ili provesti vrijeme u razgovorima s društvom i prijateljima.

Osim unutarnjeg dijela u Garden baru vas očekuje i prostrana vanjska terasa koja je ostakljena i grijana tijekom jesenskih i zimskih dana. Tijekom ljeta terasa postaje ugodno mjesto za odmor od vrućina i sparina uz hladni napitak. S pogledom na jedan od najpoznatijih zagrebačkih kvartova, na zagrebačku Dubravu, uživajte uz odličan izbor s menija, a po povoljnim cijenama pronađite jednu od dnevnih ponuda. Bilo da želite isprobati najnovije kombinacije prirodnih sokova, popiti poznatu Cocktu, Coca-colu, Sprite, Fantu ili neki možda neko energetsko piće, u Garden baru vas očekuje ljubazno osoblje koje će vam uvijek biti na raspolaganju. U sklopu caffe bara možete pronaći i dnevni tisak koji će nadopuniti vaše vrijeme i učiniti ga zanimljvijim.