Charm Silver | Garden Mall | Supernova

Poželite li se istaknuti iz mase, učinite to nakitom mladog hrvatskog brenda Charm Silver. Široka ponuda uključuje nakit koji pristaje gotovo svakoj prilici izrađen u srebrnoj, zlatnoj ili rozoj boji.

Charm Silver

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci

Poseban nakit za posebnu osobu u trgovini Charm Silver u centru Supernova Garden Mall

Jednostavan, a tako poseban i moderan nakit izrađen vrijedim rukama mladih dizajnera nalazi se u trgovini Charm Silver u prizemlju shopping centra Supernova Garden Mall. Proziran izlog krije mnoštvo prekrasnih komada nakita koji će zaokružiti svaku modnu kombinaciju i dati vašem stylingu notu posebnosti.

Pristupačne cijene i vrhunska kvaliteta nakita ono je čemu ćete se uvijek vraćati, uz prepoznatljiv, jedinstven i prekrasan dizajn. Birajte između naušnica, ogrlica ili narukvica u boji zlata, srebra ili u rozoj boji, a svoju kupovinu platite  bankovnom karticom ili gotovinom.

Zaljubite se u komade nakita koji osim što su moderni, mogu postati klasika kakvu zaslužujete. Uz ponudu atraktivnog nakita, trgovina Charm Silver u centru Supernova Garden Mall u svojoj ponudi nudi i ukrasne premete od kristala poput vaza, tanjura i ukrasa, kao i posrebreno posuđe vrhunskog talijanskog proizvođača. Opremite sebe, ali i svoj dom posebnim dekoracijama u obliku vaze ili posude uz trgovinu Charm Silver u centru Supernova Garden Mall.

Nakit koji ističe ženstvenost, posebnost i ljubav

Poželite li se istaknuti iz mase, učinite to nakitom mladog hrvatskog brenda Charm Silver. Široka ponuda uključuje nakit koji pristaje gotovo svakoj prilici izrađen u srebrnoj, zlatnoj ili rozoj boji. Kolekcije pod nazivom Charm Allure, Charm Essentials ili Names&Initials dokaz su kako nakit ne mora biti samo uspomena koju čuvamo u kutiji s nakitom. Trendi okrugle naušnice različitih veličina, moderne narukvice s raznim ukrasima i ogrlice koje se odlikuju minimalističkim dizajnom, dio su ponude kolekcije Charm Essentials. Držite najbliže uvijek pokraj vašeg srca uz inicijale ili imena koja vam znače ljubav uz kolekciju Names&Initials. Stavite slovo ili ime vaše mame, sestre ili brata, djeteta ili bitne osobe u vašem životu na srebrnu, zlatnu ili rozu ogrlicu i nosite ih uvijek kao podsjetnik na ono što je u život najbitnije. Izrazite se kolekcijom apstraktnog srebrnog nakita iz kolekcije Charm Allure u obliku naušnica, narukvica ili ogrlica neobičnog, posebnog dizajna.

Poklonite ručno rađen nakit kao savršeni poklon za diplomu, rođendan, vjenčanje ili krštenje koji će ostati trajna uspomena ljubavi i pažnje. Počastite se savršenim srebrnim naušnicama koje ćete nositi svakodnevno ili visećim zlatnim naušnicama za posebne prilike. Birajte između narukvice sa zvjezdicama, tanke narukvice sa srcima ili velike srebrne narukvice s pozlatom. Nosite nakit kao da vam je svaki dan poseban uz prekrasne Charm Silver komade.