Charm Silver | Zagreb Garden Mall | Supernova

Poželite li se istaknuti iz mase, učinite to nakitom mladog hrvatskog brenda Charm Silver. Široka ponuda uključuje nakit koji pristaje gotovo svakoj prilici izrađen u srebrnoj, zlatnoj ili rozoj boji.

Charm Silver

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Poseban nakit za posebnu osobu u trgovini Charm Silver u centru Supernova Garden Mall

Jednostavan, a tako poseban i moderan nakit izrađen vrijedim rukama mladih dizajnera nalazi se u trgovini Charm Silver u prizemlju shopping centra Supernova Garden Mall. Proziran izlog krije mnoštvo prekrasnih komada nakita koji će zaokružiti svaku modnu kombinaciju i dati vašem stylingu notu posebnosti.

Pristupačne cijene i vrhunska kvaliteta nakita ono je čemu ćete se uvijek vraćati, uz prepoznatljiv, jedinstven i prekrasan dizajn. Birajte između naušnica, ogrlica ili narukvica u boji zlata, srebra ili u rozoj boji, a svoju kupovinu platite  bankovnom karticom ili gotovinom.

Zaljubite se u komade nakita koji osim što su moderni, mogu postati klasika kakvu zaslužujete. Uz ponudu atraktivnog nakita, trgovina Charm Silver u centru Supernova Garden Mall u svojoj ponudi nudi i ukrasne premete od kristala poput vaza, tanjura i ukrasa, kao i posrebreno posuđe vrhunskog talijanskog proizvođača. Opremite sebe, ali i svoj dom posebnim dekoracijama u obliku vaze ili posude uz trgovinu Charm Silver u centru Supernova Garden Mall.

Nakit koji ističe ženstvenost, posebnost i ljubav

Poželite li se istaknuti iz mase, učinite to nakitom mladog hrvatskog brenda Charm Silver. Široka ponuda uključuje nakit koji pristaje gotovo svakoj prilici izrađen u srebrnoj, zlatnoj ili rozoj boji. Kolekcije pod nazivom Charm Allure, Charm Essentials ili Names&Initials dokaz su kako nakit ne mora biti samo uspomena koju čuvamo u kutiji s nakitom. Trendi okrugle naušnice različitih veličina, moderne narukvice s raznim ukrasima i ogrlice koje se odlikuju minimalističkim dizajnom, dio su ponude kolekcije Charm Essentials. Držite najbliže uvijek pokraj vašeg srca uz inicijale ili imena koja vam znače ljubav uz kolekciju Names&Initials. Stavite slovo ili ime vaše mame, sestre ili brata, djeteta ili bitne osobe u vašem životu na srebrnu, zlatnu ili rozu ogrlicu i nosite ih uvijek kao podsjetnik na ono što je u život najbitnije. Izrazite se kolekcijom apstraktnog srebrnog nakita iz kolekcije Charm Allure u obliku naušnica, narukvica ili ogrlica neobičnog, posebnog dizajna.

Poklonite ručno rađen nakit kao savršeni poklon za diplomu, rođendan, vjenčanje ili krštenje koji će ostati trajna uspomena ljubavi i pažnje. Počastite se savršenim srebrnim naušnicama koje ćete nositi svakodnevno ili visećim zlatnim naušnicama za posebne prilike. Birajte između narukvice sa zvjezdicama, tanke narukvice sa srcima ili velike srebrne narukvice s pozlatom. Nosite nakit kao da vam je svaki dan poseban uz prekrasne Charm Silver komade.