Hrvatska pošta | Zagreb Garden Mall | Supernova

Osim poštanskih usluga, Hrvatska pošta pruža vam i brojne druge praktične usluge pa brojne obaveze možete izvršiti na jednom mjestu - brzo i jednostavno.

Hrvatska pošta

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Srijeda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 20:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Brojne dnevene obveze možete obaviti na jednom mjestu - u poslovnici Hrvatske pošte centra Supernova Garden Mall

Osim odličnog i povoljnog shoppinga u shopping centru Supernova Garden Mall, na prodajnom mjestu Hrvatske pošte možete obaviti i plaćanje svojih računa. Uštedite svoje vrijeme i obavite sve na jednom mjestu u prizemlju shopping centra na adresi Rudolfa Kolaka 14 u zagrebačkoj Dubravi.

Hrvatska pošta locirana je odmah pored glavnog sjevernog ulaza u sam shopping centar u neposrednoj blizini Garden bara i specijalizirane trgovine Farmacia. Na prodajnom mjestu obavite plaćanje svih vrsta računa, pošaljite svoje pismo, paket pošiljku, ugovorite policu zdravstvenog osiguranja ili otvorite novi račun na kojem ćete moći štedjeti. Ljubazno i uslužno osoblje odgovorit će na sve vaše upite te učiniti brojne poštanske usluge lako dostupnima.

Posebna usluga Hrvatske pošte, koja je sve popularnija i traženija, je EVOTV kojeg možete brzo i jednostavno dogovoriti na prodajnom mjestu. Gledajte brojne televizijske programe po povoljnim cijenama u sklopu ponude paketa EVOTV-a. Sigurno, jednostavno i brzo obavite sve na jednom mjestu u shopping centru Supernova Garden Mall.

Brze poštanske i financijske usluge na jednom mjestu

Hrvatska pošta ima jedinstvenu prodajnu i uslužnu mrežu diljem Hrvatske i u centrima Supernova. Od svog osnutka, još od 1999. godine, Hrvatska pošta je u vlasništvu Republike Hrvatske i time je nacionalni poštanski operator Republike Hrvatske te ima vodeću poziciju na tržištu poštanskih usluga zbog čega je za svoje poslovanje osvojila niz nagrada.

Hrvatska pošta u ponudi svojih usluga ima poštanske i logističke usluge te nudi i razne financijske usluge kao i usluge maloprodaje i digitalne televizije na području cijele Hrvatske. Također, Hrvatska pošta izdaje i poštanske marke Republike Hrvatske s brojnim specifičnim i limitiranim izdanjima ovisno o tijeku važnih događanja.

Poštanske usluge uključuju prijam, usmjeravanje, prijenos i uručenje poštanskih pošiljki u unutarnjem i međunarodnom prometu. Poštanske usluge dostupne su na cijelom teritoriju Republike Hrvatske svim korisnicima pod istim uvjetima. Tako u pošti možete poslati pošiljku s plaćenim odgovorom (IBRS/CCRI pošiljke) kao i poslati ubrzanu poštu (EMS) te pošiljku s dodatnom vrijednosti kao što je usluga hpekspres, poslovni paket i e-paket.

Usluga epošta specifična je zbog toga što svojim korisnicima pruža mogućnost obavljanja niza usluga elektroničkim putem. Tako putem usluge ePošta možete primati i slati pisma, poruke i razne dokumente uključujući i račune, plaćati račune kreditnim i debitnim karticama. Prijava u servis ePošta vrlo je jednostavna i omogućava sigurno, brzo i efikasno upravljanje dokumentima.

Također, tu je i hpekspres usluga koja predstavlja brzu dostavu Hrvatske pošte diljem Hrvatske s kratkim dostavnim rokom istog ili sljedećeg radnog dana. Razne financijske usluge poput prijenosa novca, plaćanja računa, podizanja gotovine, mjenjačnice i slično, također možete sigurno i brzo obaviti u Hrvatskoj pošti.