Sancta Domenica | Zagreb Garden Mall | Supernova

Pratite li aktualne trendove u svijetu moderne elektronike, ponuda trgovine Sancta Domenica oduševit će vas u svakom svom segmentu.

Sancta Domenica

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Opremate li dom elektroničkom opremom – idealna ponuda očekuje vas u trgovini Sancta Domenica centra Supernova Garden Mall

Sancta Domenica kao ovlašteni uvoznik asortimana brendova Panasonic, Sony, Samsung, LG i PlayStation donosi vam fantastičnu ponudu elektroničkih uređaja u centar Supernova Garden Mall. Smještena na prvom katu centra, trgovina je idealno shopping odredište svima koji opremaju dom ili jednostavno žele još bolji doživljaj slušanja omiljene glazbe, gledanja filmova, igranja igara i drugih omiljenih aktivnosti.

Pratite li aktualne trendove u svijetu moderne elektronike, ponuda trgovine Sancta Domenica oduševit će vas u svakom svom segmentu. Gaming, informatika, telekomunikacije, foto video i gadgeti, TV, mali i veliki kućanski aparati odjeli su u kojima možete pronaći najnovije modele uređaja izvrsne kvalitete. Mobiteli, konzole, laptopi i računala, televizori, hladnjaci, perilice, sušilice, usisavači i razni kuhinjski aparati samo su dio bogatog asortimana kojim možete opremiti svoj dom do posljednjeg kutka.

Acer, Remington, Panasonic, Tefal, Rowenta, Philips, Lenovo, Braun, HP neki su od brendova koji vam svojom dugogodišnjom tradicijom jamče izvrsnost i kvalitetu te fantastične performanse. Razne mogućnosti gotovinskog i kartičnog plaćanja i uslužno te stručno osoblje olakšat će vam shopping i odabir uređaja idealnih za vaše potrebe.

Izvrsna oprema i prestižni brendovi na jednom mjestu

Tvrtka Sancta Domenica osnovana je 2000. godine i od početka svog poslovanja bilježi kontinuiran rast u veleprodaji i maloprodaji. Kao ovlašteni uvoznik Panasonic, Sony, LG i Samsung uređaja za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, tvrtka na tržište svake godine plasira prestižne proizvode ovih renomiranih brendova. Također, Sancta Domenica je i ovlašteni uvoznik za PlayStation, popularne igr i konzole za kojima luduju ljubitelji tehnologije i gaminga diljem svijeta.

Osim bogate web shop ponude Sancta Domenica posluje i kroz impresivnu mrežu prodajnih poslovnica u kojima nudi impresivan asortiman potrošačke elektronike vodećih svjetskih proizvođača. Od 2013. tvrtka ponosno uvodi i razvija SD multibrand poslovnice u kojima je moguće pronaći sve brendove koje zastupaju na jednom mjestu.

Velika ulaganja u razvoj maloprodaje i distribucijskih kanala rezultirala su impresivnim brojem zadovoljnih kupaca, a razvijena korisnička podrška i kvalitetna komunikacija putem društvenih mreža omogućila je brz i jednostavan kontakt s krajnjim korisnicima koji tako mogu saznati sve novosti o aktualnoj ponudi. Za što bolju prezentaciju i ugodnu kupovinu, poslovnice na godišnjoj razini prolaze i niz prilagodbi kako bi se kupcima pružio maksimalno dobar ugođaj. Osim bogate ponude, Sancta Domenica ponosno ističe i važnost zalaganja djelatnika koji svojim stručnim pristupom i kvalitetnom uslugom uvelike doprinose uspješnom poslovanju, a kupcima su uvijek na usluzi što je garancija dobrog i uspješnog shoppinga.