DOŽIVITE BLAGDANSKU ČAROLIJU CENTRA SUPERNOVA!

Dočekajmo Božić u bajkovitom blagdanskom ugođaju i uz pregršt dobre zabave za malene i velike posjetitelje.

Kuhanje s Bakom Mraz i koncert Luke Nižetića

Što se to dogodilo u kuhinji Bake Mraz i kakvog su okusa njeni božićni kolači doznajte ove subote, 14. prosinca. Zanimljiva predstava, pečenje najukusnijih kolača s popularnim gostima - Mirnom Maras i Damirom Kedžom, radionice za male i velike i pokloni za posjetitelje - sve vas to očekuje prilikom još jedne bajkovite blagdanske zabave u centru Supernova Zagreb Garden Mall. 

Zabavno će biti i na našem klizalištu - osim klizanja s maskotama, pored klizališta očekuje vas i čarobna kupola u kojoj se možete fotografirati s Djedom Božićnjakom. 14. i 15. prosinca od 11 do 13 h i od 17 do 19h mališani se mogu provozati u kočiji Djeda Božićnjaka i to potpuno besplatno.

Posebno iznenađenje očekuje vas u 20:00 - stiže nam Luka Nižetić koji će svojim pjesmama rasplesati sve klizače i ostale posjetitelje centra. 

Subota, 14.12.2019. od 17:00 do 19:00 sati

  • Predstava “Gdje su nestali kolačići iz kuhinje Bake Mraz” - Saznajte što se dogodilo na Badnje jutro u kuhinji Bake Mraz. Gdje su nestali svi kolačići i zbog čega je Bakin omiljeni vilenjak dobio trbuhobolju?
  • Kreativna radionica "U kuhinji Bake Mraz" - Baka Mraz će s vilenjacima i mališanima radi najslađe kolačiće na svijetu. Uz pomoć finih sastojaka, zamijesit će tijesto, ukrasiti kolačiće i na kraju ih u slast pojesti!
  • Gosti u kuhinji Bake Mraz - Mirna Maras i Damir Kedžo - "Tko će napraviti finije božićne kekse?"
  • Radionica za odrasle - izrada božićnih aranžmana
  • Pokloni za posjetitelje - personalizirane kuglice
  • Zimski facepainting
  • Klizanje s maskotama
  • Čarobna kuća Djeda Božićnjaka 16:00 - 19:00 sati - u lupoli pored klizališta Djed Božićnjak fotografirat će se s djecom i darivati ih slatkišima
  • Božićni koncert Luke Nižetića u kupoli kod klizališta - 20:00 sati
  • Besplatna vožnja u kočiji s Djedom Božićnjakom - 14. i 15. prosinca od 11 do 13 sati i od 17 do 19 sati

Blagdanski sadržaji za cijelu obitelj

Najljepši i najbajkovitiji dani u godini zasigurno su dani adventa. Svake godine ponese nas božićni duh i u prosincu vam se trudimo pripremiti posebnu božićnu priču koja se proteže cijelim centrom. Blagdanska dekoracija, okićeni izlozi, i poseban šarm centra Supernova privlači mnoge posjetitelje da nam dođu i provedu ugodno vrijeme zajedničke kupovine i druženja.

I dok najmlađi razmišljaju o tome što bi željeli pronaći pod borom, stariji su u potrazi za svime što će im trebati za blagdanski stol i dekoraciju doma. U vrijeme adventa užitak nam je razveseliti obitelji, a posebno one najmlađe članove, stoga vam redovito pripremamo prigodne predstave i radionice koje u centar unose poseban blagdanski duh, a na lica djece najljepše osmijehe.

Nabavite sve za nadolazeće blagdane

Nabavite sve za nadolazeće blagdane

Miris tradicionalnih delicija, tople čokolade, kuhanog vina i svjetlost šarenih lampica donosi nam nezaboravan ugođaj. Uživajte u atmosferi, kupovini poklona i odabiru modnih kombinacija za božićne zabave u brojnim trgovinama koje vam i ovih blagdana pripremaju bogatu ponudu i odlične pogodnosti.

Jednostavan pristup, osiguran parking i odlična ponuda trgovina shopping centra Supernova garantiraju vam idealnu kupovinu poklona, druženje i užitvanje u predblagdanskom ugođaju. Ne propustite adventsku čaroliju centra Supernova.