Tele2 | Garden Mall | Supernova

Odaberite neki od najmodernijih mobilnih uređaja s pregršt korisnih funkcija i, uz dobru tarifu, telefonirajte i surfajte bezbrižno gdje god se nalazili.

Tele2

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Tele 2 usluge nadohvat su ruke – posjetite prodajno mjesto u centru Supernova Garden Mall

Svi postojeći i novi korisnici prodajno mjesto poznatog mobilnog teleoperatera Tele2 mogu pronaći na prvom katu centra Supernova Garden Mall. Bez muke i dužeg čekanja ugovorite usluge mobilne komunikacije i korištenja interneta. Pretplatnički ugovori ili korištenje bonova – odaberite opciju koja će najviše odgovarati vašim potrebama i budžetu. Dvoumite li se ili su vam potrebne dodatne korisne informacije, obratite se ljubaznom osoblju poslovnice i olakšajte si izbor. Pouzdana mobilna mreža i izvrsne usluge korištenja interneta dolaze uz brojne pogodnosti i u vrlo praktičnim paketima i tarifama, a na vama je da odlučite koja će najbolje odgovarati vašoj svakodnevici.

U Tele2 poslovnici shopping centra Supernova Garden Mall očekuje vas i bogat izbor tehnike, ponajprije mobilnih telefona najvažnijih svjetskih brendova. Huawei, Nokia, Noa, Xiaomi, Samsung, Honor, Crosscall i brojni drugi nude vam vrhunske mobilne aparate i tablete za neometano surfanje i komuniciranje. Odaberite neki od najmodernijih mobitela s pregršt korisnih funkcija i, uz dobru mobilnu tarifu telefonirajte i surfajte bezbrižno gdje god se nalazili.

Tele2 - jednostavni proizvodi i usluge, fleksibilnost izbora te najviša razina korisničkog iskustva

Na hrvatskom tržištu Tele2 se pojavio 2005. godine s ciljem da komunikaciju svima učine povoljnijom i dostupnijom. Svojim dolaskom na tržište, Tele2 je donio cijene poziva niže i do 60%, a snizili su i cijene SMS poruka te prijenosa podataka na mobilnim uređajima.

Inovativne novosti na tržištu dio su poslovne politike tijekom svih godina. Primjerice, početkom 2019. godine prvi su na tržištu korisnicima bonova ukinuli naknadu za pristup mreži, nakon što su svoje revolucionarno poslovno promišljanje pokazali još u 2017. godini uvođenjem neograničenog mobilnog interneta, također prvi na tržištu. Ujedno, Tele2 je u 2019. nastavio snažno razvijati svoju mrežu te su korisnicima omogućene prosječno još veće brzine mobilnog surfanja zahvaljujući nadogradnji mreže na 4G+ standard. Tako je sada 98 posto stanovništva u Hrvatskoj pokriveno 4G ili 4G+ signalom Tele2.

Korisnicima kontinuirano nude jednostavne proizvode i usluge, fleksibilnost izbora te najvišu razinu korisničkog iskustva u svakoj interakciji sa zaposlenicima iz Tele2. Naime, zaposlenici Tele2 uvijek čine korak više kako bi korisnicima omogućili neograničenu slobodu komuniciranja i pružili najveću vrijednost za njihov novac.

Također, Tele2 kontinuirano svojim aktivnostima podržava zajednicu. Tako je, primjerice, gotovo polovica zaposlenika sudjelovala u volonterskoj akciji povodom 14. rođendana tvrtke te su sadnjom više od tri tisuće sadnica smreke pomogli obnoviti dva hektara šume u Gorskom kotaru. Tele2 nastavlja i s projektom „Dronacija“ pa se u 2019. još pet vatrogasnih društava priključilo projektu, dodjelom prijeko im potrebnih i korisnih specijaliziranih dronova. Donacija dronova tako je dosegla 15 vatrogasnih društava diljem Hrvatske. Time je Tele2 još jednom pokazao kako tehnologija može itekako služiti zaštiti i spašavanju ljudi, imovine i prirode u cjelini te je potvrdio predvodništvo 'čuvara šume' u brizi za zaštitu zelenog bogatstva i okoliša.