Tele2 | Garden Mall | Supernova

Odaberite neki od najmodernijih aparata s pregršt korisnih funkcija i, uz dobru mobilnu tarifu telefonirajte i surfajte bezbrižno gdje god se nalazili.

Tele2

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Tele 2 usluge nadohvat su ruke – posjetite prodajno mjesto u centru Supernova Garden Mall

Svi postojeći i novi korisnici prodajno mjesto poznatog mobilnog teleoperatera Tele 2 mogu pronaći na prvom katu centra Supernova Garden Mall. Bez muke i dužeg čekanja ugovorite usluge mobilne komunikacije i korištenja interneta. Pretplatnički ugovori ili korištenje bonova – odaberite opciju koja će najviše odgovarati vašim potrebama i budžetu. Dvoumite li se ili su vam potrebne dodatne korisne informacije, obratite se ljubaznom osoblju poslovnice i olakšajte si izbor. Pouzdana mobilna mreža i izvrsne usluge korištenja interneta dolaze uz brojne pogodnosti i u vrlo praktičnim paketima i tarifama, a na vama je da odlučite koja će najbolje odgovarati vašoj svakodnevici.

U Tele 2 poslovnici centra Supernova Garden Mall očekuje vas i bogat izbor tehnike, ponajprije mobilnih telefona prestižnih svjetskih brendova. Huawei, Nokia, Noa, Xiaomi, Samsung, Honor, Crosscall i brojni drugi nude vam vrhunske mobilne aparate i tablete za neometano surfanje i komuniciranje.  Odaberite neki od najmodernijih aparata s pregršt korisnih funkcija i, uz dobru mobilnu tarifu telefonirajte i surfajte bezbrižno gdje god se nalazili.

Tele2 - jednostavni proizvodi i usluge, fleksibilnost izbora te najviša razina korisničkog iskustva

Na hrvatskom tržištu Tele2 se pojavio 2005. godine s ciljem da komunikaciju svima učine povoljnijom i dostupnijom. Svojim dolaskom na tržište, Tele2 je donio cijene poziva niže i do 60%, a snizili su i cijene SMS poruka te prijenosa podataka na mobilnim uređajima.

Pod sloganom „i ovce i novce“ na tržištu su donijeli brojne promjene i revoluciju za sve korisnike i one koji su to tek postali. Svojim korisnicima nude jednostavne proizvode i usluge, fleksibilnost izbora te najvišu razinu korisničkog iskustva u svakoj interakciji sa zaposlenicima iz Tele2.

Unošenjem brojnih inovacija, u tvrtki Tele2 konstantno su posvećeni razumijevanju potreba korisnika i kreiranju novih inovativnih ponuda s ciljem zadovoljavanja potreba i želja svojih korisnika. Pod korporativnim vrijednostima navode izazove, proaktivnost, briga o troškovima, iskrenost, fleksibilnost i kvaliteta.

Tele2 Hrvatska je dio grupe Tele2 jedne od najbrže rastućih telekomunikacijskih operatera koji svojim korisnicima uvijek pružaju najveću vrijednost za novac. Danas Tele2 posluje diljem Europe u čak 8 zemalja, a svim svojim korisnicima nudi usluge u mobilnoj telefoniji i usluge podatkovnih mreža, fiksni širokopojasni pristup i telefoniji, kabelsku televiziju te brojne zabavne sadržaje. Uspješno poslovanje nastavlja se iz godine u godinu, a posebne zasluge tomu su prihvaćanje izazova tržište te izražen izazivački duh s ciljem pružanja najbolje usluge.