T-Mobile | Garden Mall | Supernova

Posjetite T-Mobile i saznajte sve o proizvodima i uslugama i odaberite T-Mobile tarifne pakete kreirane prema vašim potrebama i potrošnji.

T-Mobile

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika

U centru Supernova Garden Mall očekuje prodajno mjesto sa sveobuhvatnom ponudom Hrvatskog Telekoma

U centru Supernova Garden Mall svi postojeći i budući korisnici usluga Hrvatskog Telekoma mogu pronaći prodajni štand na kojemu vas čeka kompletna ponuda svih usluga ovog operatera. Profesionalno osoblje na brz će vam i jednostavan način omogućiti odabir neke od usluga, a imate li pitanja ili dilema, zatražiti možete i sve dodatne informacije.

Svi privatni i poslovni korisnici pronaći će idealna rješenja za svakodnevne potrebe i zahtjeve načina života i poslovanja – fiksnu i mobilnu telefoniju i pristup internetu omogućite si putem nekog od praktičnih paketa koji će vam najbolje odgovarati. Za trenutke opuštanja, odmora i zabave, odaberite neki od MaxTV paketa koji vam nude bogat izbor televizijskih programa razne tematike i žanrova. Za dobre telekomunikacijske usluge neizbježni su i vrhunski uređaji – u poslovnici lociranoj u centru Garden Mall pronađite mobilne uređaje i tablete renomiranih proizvođača te bogat izbor dodatne opreme; baterija, punjača, zaštitnih futrola, maskica, stakala i ostali bogat asortiman.

Lider na tržištu koji pokreće online društvo i razvoj digitalnog gospodarstva

HT tj. Hrvatski telekom vodeća je telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj koja svojim korisnicima pruža potpuni spektar telekomunikacijskih usluga od fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, Interneta i međunarodne komunikacija.

Osnovna usluga koju pruža HT je bazirana na pružanju kvalitetne i moderne usluge elektroničkih komunikacija te projektiranje i igradnja elektroničkih komunikacijskih mreža na području cijele Hrvatske. HT također pruža internetske, IPTV i ICT usluge, usluge prijenosa podataka (najam vodova, Metro-Ethernet, IP/MPLS, ATM) te usluge pokretne telefonske mreže GSM, UMTS i LTE.

T-Centri su prodajna mjesta za sve korisnike palete usluga od HT-a, na kojem uz pomoć ljubaznih zaposlenika svi zaintereirsani mogu dobiti sve potrebne informacije.

Hrvatski Telekom utemeljen je davne 1999. godine razdvajanjem Hrvatske pošte i telekomunikacija kako bi postao zasebna tvrtka u d.d.-u. Od tada pa do danas ima sigurno mjesto na području Republike Hrvatske kada su u pitanju telekomunikacije i najnovije usluge iz svijeta tehnologije.

HT kao viziju ima ostati lider na tržištu koji pokreće online društvo i razvoj digitalnog gospodarstva u Hrvatkoj, ali i regiji. Iz godine u godinu, HT osvaja brojne nagrade među kojima su certifikat P3 – Best in test koji dokazuje da je riječ o najboljoj mobilnoj mreži u Hrvatskoj. Posebno postignuće dogodilo se 2017. godine kaa je po prvi put u Hrvatskoj HT omogućio razgovore putem super brze LTE mreže.