ShoeBeDo | Zagreb Garden Mall | Supernova

U trgovini ShoeBeDo očekuje vas super ponuda obuće i odjeće, odlična atmosfera, glazba i ostala umjetnost.

ShoeBeDo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 09:00 - 21:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele Modni dodaci i nakit

Ljubitelji obuće obožavat će ponudu trgovine ShoeBeDo u centru Supernova Garden Mall

Na prvom katu centra Supernova Garden mall, u neposrednoj blizini južnog ulaza, smještena je trgovina ShoeBeDo u kojoj vas čeka više od same ponude obuće. Jedinstvena mladenačka i poletna energija savršeno opisuje i sam asortiman – moderan dizajn i funkcionalnost kao dobitna kombinacija koja osvaja brojne generacije, posebno mlađe naraštaje koji žive užurbanim tempom, a uvijek žele izgledati moderno i trendi.

Hunter, Timberland, Vans, Adidas, Crocs, Fila, New Balance, Asics, Art, Skechers, Toms, Havaianas, Mark Nason, Dr. Martens, Buffalo, Panama Jack, Replay, Vespa, Puma, Papaya, Pepe Jeans i brojni drugi svjetski poznati brendovi svake će vas sezone iznova oduševiti novim kolekcijama obuće koju možete pronaći u trgovini ShoeBeDo.

Tenisice, čizme i ostala sportska obuća koja će najviše odgovarati sportskim i casual stilovima čeka vas u velikom rasponu veličina i kolekcijama namijenjenim muškarcima, ženama i djeci. Iskoristite brojne mogućnosti gotovinskog i kartičnog načina plaćanja i uživajte u shoppingu.

Dobre vibracije uz ShoeBeDo ponude

Dobre vibracije osjetit ćete u trgovinama brenda ShoeBeDo koji je prepun dobrih stvari kao što su tenisice, čizme, torbe, naočale, sportske opreme i mnoštvo toga. Riječ je o pravom dućanu koji nosi posebnu osobnost i širi pozitivnu energiju uz dobru atmosferu i odlične zaposlenike.

Kvalitetne marke, šarolik izbor ludo dobrih stvari svakako će vas oduševiti već na prvi pogled. Dok birate svoj novi model obuće u sjajnoj atmosferi i super glazbi poželjet ćete ostati zauvijek.

Upravo na temelju posebnosti i dobrih vibracija je pokrenut brend ShoeBeDo koji predstavlja novu generaciju lidera na tržištu kvalitetne obuće uz sjajne svjetske brendove. Koncept odlične ponude stvoren je kako bi zadovoljio potrebe kupaca uz pomno analizirano tržište što je rezultiralo potpuno drugačijim uređenjem trgovina.

ShoeBeDo nema namjeru nametati, manipulirati ili lažirati ponudu jer je kod njih prioritet kupac, cijena obuće i odjeće, odlična atmosfera, glazba i ostala umjetnost.

Stoga će svi ljudi sa stilom, avanturisti i ljubitelji adrenalina ispuniti svoje želje upravo u trgovini ShoeBeDo. Kolekcije se odabiru upravo prema inspiraciji koju pronalaze u svojim kupcima, a posebnu pažnju pridodaju kvaliteti i detaljima. Posjetite trgovinu ShoeBeDo u Supernova centrima te doživite ultimativno iskustvo i kreirajte svoj stil iza kojeg ćete čvrsto stajati. Jer ShoeBeDo je zbilja drugačiji od drugih i uvijek bolji.