Proteini.si | Zagreb Garden Mall | Supernova

Uz Proteini.si ćete dobiti potpunu uslugu savjetovanja konzultanata za prehranu i fitness trenera.

Proteini.si

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport

Najbolji suplementi za vrhunske rezultate čekaju vas u centru Supernova Garden Mall

Smještena na prvom katu centra Supernova Gadren Mall, trgovina Proteini.si često je odredište zaljubljenika u sport, rekreaciju i zdrav način življenja. Želite li smanjiti tjelesnu težinu, postići željene tjelesne transformacije ili se jednostavno hraniti zdravije, uživat ćete u bogatom izboru kvalitetnih dodataka prehrani iz ponude trgovine.

Zasigurno znate da su u svakodnevnoj ishrani proteini od velike važnosti, stoga se opskrbite zdravim namirnicama bogatim proteinima. Sirutka, mješavine bjelančevina, izolati, gotovi napitci, te goveđi ili veganski proteini uvijek su dobar izbor. Želite li tijelo dovesti u odličnu formu i pritom izgubiti višak kilograma uživat ćete u liniji proizvoda „Bez grižnje savjesti“ u kojoj ćete pronaći pudinge, muesli mješavine, proteinske čokoladice, tjestenine, razne grickalice i mnoštvo drugih proizvoda smanjene kalorijske vrijednosti.

S potpunim povjerenjem obratite se ljubaznom osoblju trgovine koje će vam rado pomoći stručnim savjetom i odaberite proizvode renomiranih proizvođača kao što su Nutrend, Nuvo, Iron Maxx, Mars, Muscle Moose, DNA, Green Cola, Best Joy, Lenny & Larry, Snickers, Olimp Sport Nutrition, BSN, Body Attack i brojni drugi.

Proteini.si - ambasador zdravog i sportskog način života

Trgovina Proteini.si iza sebe ima iskustvo u poslovanju dulje od 10 godina, a danas su prepoznatljiv, pouzdan i vjerodostojan partner svima onima koji su u potrazi za kvalitetnom sportskom prehranom i dodacima prehrani po povoljnim cijenama. Proteini.si ne predstavlja samo mjesto na kojem se prodaje sportska prehrana i prehrambeni dodaci, nego predstavlja i ambasadora zdravog i sportskog način života.

Svojom podrškom, savjetima ljubaznog i stručnog osoblja značajno oblikuju trendove te tako široj populaciji približavaju sportsku prehranu bilo da su samo rekreativci ili aktivni sportaši. U svojoj ponudi kupcima nude bogat i širok izbor najkvalitetnije sportske prehrane s čime postižu da se ljudi poistovjećuju sa samom brendom Proteini.si. Tako predstavljaju i simbol zdravog, sportskog i zadovoljnog načina života.

Uz Proteini.si ćete dobiti potpunu uslugu savjetovanja konzultanata za prehranu i fitness trenera. U kategoriji proizvoda iz asortimana prehrana možete odabirati među aminokiselinama, proteina, gainera, kreatina, pre-work proizvoda, hormonskih stimulansa, energetskih proizvoda, brojnih proizvoda za mršavljenje i proizvoda za zdravlje i dobar osjećaj.

Neizostavan je i asortiman odjeće za muškarce, žene i djecu koji će vam omogućiti da odaberete odgovarajuću opremu za svoje sportske aktivnosti. Tu su i pomagala tj. oprema za vježbanje, borilačka oprema te dodaci poput staklenih boca, shakera, sportskih torbi, bidona, ručnika, sunčanih naočala i slično. Svojim akcijama na dio asortimana Proteini.si će vam omogućiti uštede prilikom kupovine.