Planet Obuća | Garden Mall | Supernova

Planet obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire.

Planet Obuća | Garden Mall | Supernova

Planet Obuća

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Vaš novi par cipela čeka vas u trgovini Planet obuća u centru Supernova Garden Mall

Ne propustite razgledati fantastičnu ponudu obuće koja vas očekuje na prvom katu centra Supernova Garden Mall u trgovini Planet obuća. Pratite li sezonske trendove i veselite se svakom novom kupljenom paru cipela, uživat ćete u kupovini i izboru obuće za cijelu obitelj.

Trendi modeli inspirirani najaktualnijim modnim novitetima idealno će nadopuniti sve vaše modne kombinacije, a tražite li par koji će se savršeno uklopiti u vašu garderobu, elegantne muške cipele, jednostavne salonke ili senzualne sandale s remenčićima odličan su izbor. Za hladnije dane birajte čizme, gležnjače ili obuću za snijeg i kišu, a ljeto dočekajte opremljeni sandalama, balerinkama, natikačama i obućom za plažu.

Mališane za vrtić i školu opremite najkvalitetnijom obućom zabavnog i atraktivnog dizajna, a za sport i rekreaciju u ponudi vas čekaju izvrsni modeli tenisica i sportske obuće. Za potpun doživljaj kupovine, osim odličnog izbora obuće, uživajte i u odličnom asortimanu raznih modnih dodataka.

Kvalitetan i moderan izbor obuće za sve generacije

Planet obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Više od 20 godina, tvrtka se uspješno bavi proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetne obuće i nezaobilazno je shopping odredište brojnih kupaca. Impozantni prodajni lanac Planet obuća na tržištu prednjači ne samo brojem poslovnica već i veličinom i raznolikošću asortimana. Vlastiti brendovi ženske obuće svake sezone donose brojne novitete – na raspolaganju su SHOELALA,NINA FASHION,NINA EXCLUSIVE,NINA COLLECTION,ELLA i ELENA. Kolekcije muške obuće predstavljaju vam BRUNO BRUNI i TIZIANO. ELVITON i ET brendovi su koji vam donose aktualne sportske kolekcije, dok dječje modele možete potražiti u izdanjima brendova TOFI i ELENA. Osim vlastitih  brendova, Planet obuća nudi vam i bogat izbor obuće brojnih drugih renomiranih svjetskih brendova.

Prateći sve aktualne trendove, stručni timovi tvrtke poseban napor ulažu u razvoj proizvoda. Analizom i testiranjem novih materijala postiže se još veća ugodnost prilikom nošenja obuće, a europski kooperanti za sve ljubitelje obuće svakodnevno smišljaju nove poslastice. Proizvodnja obuće locirana je u Hrvatskoj, okolnim zemljama i zemljama Europske unije te na Dalekom istoku, a proizvodna i prodajna mreža zapošljava velik broj radnika i kooperanata koji svojim znanjima i zalaganjem doprinose tome da do krajnjih korisnika dođu vrhunski proizvodi.