Planet Obuća | Garden Mall | Supernova

Planet obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire.

Planet Obuća | Garden Mall | Supernova

Planet Obuća

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Vaš novi par cipela čeka vas u trgovini Planet obuća u centru Supernova Garden Mall

Ne propustite razgledati fantastičnu ponudu obuće koja vas očekuje na prvom katu centra Supernova Garden Mall u trgovini Planet obuća. Pratite li sezonske trendove i veselite se svakom novom kupljenom paru cipela, uživat ćete u kupovini i izboru obuće za cijelu obitelj.

Trendi modeli inspirirani najaktualnijim modnim novitetima idealno će nadopuniti sve vaše modne kombinacije, a tražite li par koji će se savršeno uklopiti u vašu garderobu, elegantne muške cipele, jednostavne salonke ili senzualne sandale s remenčićima odličan su izbor. Za hladnije dane birajte čizme, gležnjače ili obuću za snijeg i kišu, a ljeto dočekajte opremljeni sandalama, balerinkama, natikačama i obućom za plažu.

Mališane za vrtić i školu opremite najkvalitetnijom obućom zabavnog i atraktivnog dizajna, a za sport i rekreaciju u ponudi vas čekaju izvrsni modeli tenisica i sportske obuće. Za potpun doživljaj kupovine, osim odličnog izbora obuće, uživajte i u odličnom asortimanu raznih modnih dodataka.

Kvalitetan i moderan izbor obuće za sve generacije

Planet obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Više od 20 godina, tvrtka se uspješno bavi proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetne obuće i nezaobilazno je shopping odredište brojnih kupaca. Impozantni prodajni lanac Planet obuća na tržištu prednjači ne samo brojem poslovnica već i veličinom i raznolikošću asortimana. Vlastiti brendovi ženske obuće svake sezone donose brojne novitete – na raspolaganju su SHOELALA,NINA FASHION,NINA EXCLUSIVE,NINA COLLECTION,ELLA i ELENA. Kolekcije muške obuće predstavljaju vam BRUNO BRUNI i TIZIANO. ELVITON i ET brendovi su koji vam donose aktualne sportske kolekcije, dok dječje modele možete potražiti u izdanjima brendova TOFI i ELENA. Osim vlastitih  brendova, Planet obuća nudi vam i bogat izbor obuće brojnih drugih renomiranih svjetskih brendova.

Prateći sve aktualne trendove, stručni timovi tvrtke poseban napor ulažu u razvoj proizvoda. Analizom i testiranjem novih materijala postiže se još veća ugodnost prilikom nošenja obuće, a europski kooperanti za sve ljubitelje obuće svakodnevno smišljaju nove poslastice. Proizvodnja obuće locirana je u Hrvatskoj, okolnim zemljama i zemljama Europske unije te na Dalekom istoku, a proizvodna i prodajna mreža zapošljava velik broj radnika i kooperanata koji svojim znanjima i zalaganjem doprinose tome da do krajnjih korisnika dođu vrhunski proizvodi.

Novosti
Toplo, udobno, moderno
Cipele za toplu modnu jesen
6. listopada 2020.

Kolekcija jesen/zima 2020/21 krije predivne primjerke muške, ženske i dječje obuće u kojima će jesenska šetnja i hladna zimska jutra biti topla i ugodna. Znamo da cipele ne mogu ići bez torbe, pa se Planet Obuća pobrinuo da se u našoj kolekciji pronađe velika torba u koju sve stane, kao i ona manja za izlazak s prijateljicama ili večeru s partnerom.